Υπό πλήρη έλεγχο πυρκαγιά στην Κυπερούντα

Υπό πλήρη έλεγχο πυρκαγιά στην Κυπερούντα

Συνολικά πέντε δεκάρια με εγκαταλελειμμένα αμπέλια και άγρια βλάστηση έκαψε φωτιά που ξέσπασε 15 λεπτά μετά τη μια το μεσημέρι, στην περιοχή «Ανήφορον» της κοινότητας Κυπερούντας και η οποία τέθηκε υπό έλεγχο μισή ώρα αργότερα.


Σύμφωνα με το Τμήμα Δασών, η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 13:45, αφού έκαψε πέντε δεκάρια με εγκαταλελειμμένα αμπέλια και άγρια βλάστηση, ενώ για την κατάσβεση της επιχείρησαν πέντε πυροσβεστικά οχήματα του Τμήματος Δασών με 25 άτομα και ένα πυροσβεστικό όχημα του Κοινοτικού Συμβουλίου Κυπερούντας, καθώς και κάτοικοι της περιοχής.

Στο έργο της κατάσβεσης συνέδραμε ένα πυροσβεστικό αεροπλάνο του Τμήματος Δασών, το οποίο βρισκόταν σε περιπολία.

Τα ακριβή αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Κέρδη για Κύπρο και ΕΕ από την Άτυπη Σύνοδο – Στο επίκεντρο ασφάλεια, ενέργεια και περιφερειακές συνεργασίες

Λετυμπιώτης: Κέρδη για Κύπρο και ΕΕ από την Άτυπη Σύνοδο – Στο επίκεντρο ασφάλεια, ενέργεια και περιφερειακές συνεργασίες

Θετικό αποτύπωμα άφησε η Άτυπη Σύνοδος για την Κύπρο και την Ευρωπαϊκή Ένωση, με τη Λευκωσία να αξιοποιεί για πρώτη φορά τη δυνατότητα διαμόρφωσης της ευρωπαϊκής ατζέντας, προωθώντας κρίσιμα ζητήματα όπως η άμυνα, η ενεργειακή πολιτική και οι στρατηγικές συνεργασίες με χώρες της περιοχής.