Υπό πλήρη έλεγχο πυρκαγιά στην Κυπερούντα

Υπό πλήρη έλεγχο πυρκαγιά στην Κυπερούντα

Συνολικά πέντε δεκάρια με εγκαταλελειμμένα αμπέλια και άγρια βλάστηση έκαψε φωτιά που ξέσπασε 15 λεπτά μετά τη μια το μεσημέρι, στην περιοχή «Ανήφορον» της κοινότητας Κυπερούντας και η οποία τέθηκε υπό έλεγχο μισή ώρα αργότερα.


Σύμφωνα με το Τμήμα Δασών, η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 13:45, αφού έκαψε πέντε δεκάρια με εγκαταλελειμμένα αμπέλια και άγρια βλάστηση, ενώ για την κατάσβεση της επιχείρησαν πέντε πυροσβεστικά οχήματα του Τμήματος Δασών με 25 άτομα και ένα πυροσβεστικό όχημα του Κοινοτικού Συμβουλίου Κυπερούντας, καθώς και κάτοικοι της περιοχής.

Στο έργο της κατάσβεσης συνέδραμε ένα πυροσβεστικό αεροπλάνο του Τμήματος Δασών, το οποίο βρισκόταν σε περιπολία.

Τα ακριβή αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Ως ένα από τα σημαντικότερα άτυπα Συμβούλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαρακτήρισε τη σημερινή άτυπη Σύνοδο της ΕΕ στο Άλντεν Μπίσεν, στο Βέλγιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δηλώνοντας ότι προσέρχεται με οκτώ συγκεκριμένες προτάσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ΕΕ και με στόχο τη λήψη αποφάσεων με σαφή χρονοδιαγράμματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE