Πολίτης βρήκε κινητό τηλέφωνο σε πάρκινγκ και το παρέδωσε – «Ευτυχώς ακόμα υπάρχει ανθρωπιά»

Πολίτης βρήκε κινητό τηλέφωνο σε πάρκινγκ και το παρέδωσε – «Ευτυχώς ακόμα υπάρχει ανθρωπιά»

Σε μια αξιέπαινη πράξη προέβη πολίτης την περασμένη Τετάρτη (8/9) στη Λάρνακα.

Πιο συγκεκριμένα, βρήκε ένα κινητό τηλέφωνο άλλου ατόμου και το παρέδωσε στους υπεύθυνους, με σκοπό να το δώσουν στην οικογένεια από την οποία χάθηκε.

Το περιστατικό έφερε στο φως η μητέρα του παιδιού στο οποίο άνηκε το κινητό μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, θέλοντας να ευχαριστήσει τον κύριο που παρέδωσε το τηλέφωνο.

Διαβάστε αυτούσια την ανάρτησή της:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τον κύριο ο οποίος βρήκε το κινητό του γιου μου στο parking του Μακενζυ την Τετάρτη. Μας είχε πέσει και δεν το καταλάβαμε και ο άνθρωπος αυτός το βρήκε και το παρέδωσε στους υπεύθυνους. Ευτυχώς ακόμα υπάρχει Ανθρωπιά. Ρώτησα αν είχαν τα στοιχεία του για να τον ευχαριστήσουμε προσωπικά όμως μου είπαν ότι δεν τα είχαν. Έτσι από εδώ εκφράζουμε δημόσια τις ευχαριστίες μας. Να είναι πάντα καλά αυτός ο κύριος!»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Υπέκυψε στα τραύματα της η γυναίκα που έπεσε από τον τρίτο όροφο

Τραγωδία στη Λεμεσό: Υπέκυψε στα τραύματα της η γυναίκα που έπεσε από τον τρίτο όροφο

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το σοβαρό ατύχημα που σημειώθηκε νωρίτερα το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη στη Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE