Υπό εξαήμερη κράτηση οι δύο για τα επεισόδια στη Λεμεσό

Υπό εξαήμερη κράτηση οι δύο για τα επεισόδια στη Λεμεσό

Διάταγμα κράτησης για περίοδο έξι ημερών εξέδωσε το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 23χρονου και 27χρονου, οι οποίοι συνελήφθηκαν χθες, ως ύποπτοι για τα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Κυριακής μεταξύ κουκουλοφόρων και θαμώνων σωματείου.

 
Οι δυο ύποπτοι συνελήφθηκαν χθες στη βάση δικαστικού εντάλματος, μαζί με έναν 31χρονο, ο οποίος ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος, αφού δεν προέκυψε οτιδήποτε εναντίον του.

Για την ίδια υπόθεση τελεί ήδη υπό 8ήμερη προσωποκράτηση και ένας 20χρονος, ενώ εξακολουθεί να καταζητείται ένας 30χρονος.

Το δικαστήριο διέταξε την προσωποκράτηση τους προς διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων στην υπόθεση, που αφορά στα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, οχλαγωγίας, κακόβουλης ζημιάς, κλοπής, πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου.
  
Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις για εντοπισμό των στοιχείων των υπόλοιπων προσώπων που συμμετείχαν στα επεισόδια, από τα οποία τραυματίστηκαν σοβαρά δυο πρόσωπα, 24 και 30 ετών.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αργία ο Φαίδωνας Φαίδωνος και ο δήμαρχος Λευκονοίκου

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αργία ο Φαίδωνας Φαίδωνος και ο δήμαρχος Λευκονοίκου

Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση του Φαίδωνα Φαίδωνος, αφού μετά την λήψη της επιστολής από την Αστυνομία, το ΥΠΕΣ προχώρησε άμεσα και έθεσε σε αργία τον ίδιο αλλά και τον δήμαρχο Λευκονοίκου.

BEST OF TOTHEMAONLINE