Υπό εξαήμερη κράτηση οι δύο για τα επεισόδια στη Λεμεσό

Υπό εξαήμερη κράτηση οι δύο για τα επεισόδια στη Λεμεσό

Διάταγμα κράτησης για περίοδο έξι ημερών εξέδωσε το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 23χρονου και 27χρονου, οι οποίοι συνελήφθηκαν χθες, ως ύποπτοι για τα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Κυριακής μεταξύ κουκουλοφόρων και θαμώνων σωματείου.

 
Οι δυο ύποπτοι συνελήφθηκαν χθες στη βάση δικαστικού εντάλματος, μαζί με έναν 31χρονο, ο οποίος ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος, αφού δεν προέκυψε οτιδήποτε εναντίον του.

Για την ίδια υπόθεση τελεί ήδη υπό 8ήμερη προσωποκράτηση και ένας 20χρονος, ενώ εξακολουθεί να καταζητείται ένας 30χρονος.

Το δικαστήριο διέταξε την προσωποκράτηση τους προς διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων στην υπόθεση, που αφορά στα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, οχλαγωγίας, κακόβουλης ζημιάς, κλοπής, πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου.
  
Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις για εντοπισμό των στοιχείων των υπόλοιπων προσώπων που συμμετείχαν στα επεισόδια, από τα οποία τραυματίστηκαν σοβαρά δυο πρόσωπα, 24 και 30 ετών.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: Με βλέμμα στο 2026 το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Ο απολογισμός και οι στόχοι του

VIDEO: Με βλέμμα στο 2026 το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Ο απολογισμός και οι στόχοι του

Στο τηλεοπτικό του Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στον απολογισμό της χρονιάς που ολοκληρώνεται και στις προτεραιότητες της Κυβέρνησης για το 2026, υπογραμμίζοντας την ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Κυπριακή Δημοκρατία, την πορεία της οικονομίας, τις μεταρρυθμίσεις στον δημόσιο τομέα, την κοινωνική πολιτική, καθώς και τις προσπάθειες για επανέναρξη των συνομιλιών με στόχο την επανένωση της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE