ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκνευρισμένος με την εμπλοκή του στο σκάνδαλο των Pandora Papers ο Αναστασιάδης – «Ποια σκοπιμότητα υπηρετείται;» - ΒΙΝΤΕΟ

Εκνευρισμένος με την εμπλοκή του στο σκάνδαλο των Pandora Papers ο Αναστασιάδης – «Ποια σκοπιμότητα υπηρετείται;» - ΒΙΝΤΕΟ

Αναταραχή έχει δημιουργηθεί μετά τις αποκαλύψεις των Pandora Papers και τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στο δικηγορικό γραφείο του Πρόεδρου της Δημοκρατίας.

Λίγες ώρες μετά τις αποκαλύψεις ο Πρόεδρος Αναστασιάδης παραχώρησε συνέντευξη στο κρατικό κανάλι, διευκρινίζοντας ότι αναφέρονται σε ηγέτες που μέσω offshore εταιριών έχουν επενδύσει πολούτο σε χώρες στο εξωτερικό. «Οι ίδιοι διαπιστώνουν ότι δεν υπάρχει οτιδήποτε εις βάρος του Προέδρου της Δημοκρατίας, δεν με κατατάσσουν σε εκείνους που είχαν υπεράκτιες εταιρείες για να επενδύσουν, ανακάλυψαν ότι το δικηγορικό γραφείο που φέρει το όνομα μου ενέγραφε offshore εταιρείες» σημείωσε.

Μάλιστα όπως ανέφερε ο Πρόεδρος με δική του απόφαση έχουν καταργηθεί αυτού του είδους οι εταιρείες, που απέκρυπταν τους μετόχους. «Εγώ από το 1997 ουδέποτε ασχολήθηκα με το δικηγορικό μου γραφείο» ξεκαθαρίζει.

Εκείνο που με εκπλήττει είναι πως εμπλέκεται πάλι και ποια σκοπιμότητα υπηρετείται όταν μιλούν για κατ’ ισχυρισμών διεφθαρμένους ηγέτες και αξιωματούχους κρατών που μετέφεραν πλούτο στο εξωτερικό, να προσπαθούν να δημιουργήσουν θέμα για το δικηγορικό γραφείο που φέρει το όνομα του Προέδρου της Δημοκρατίας».

Πρόσθεσε ότι γνωρίζει σκοπιμότητες και δεν θα ήθελε να προβεί σε οποιαδήποτε αναφορά. «Κακός γίνεται η όλη αναφορά και θέλω έναν έντιμο άνθρωπο να βρει τον συσχετισμό» είπε φανερά εκνευρισμένος ο Πρόεδρος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή - Για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή - Για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top