2.200 γουρούνια «κόβουν» βόλτες σε δρόμο της Αμερικής

2.200 γουρούνια «κόβουν» βόλτες σε δρόμο της Αμερικής

Ένα φορτηγό που μετάφερε περισσότερα από 2.200 γουρουνάκια ανετράπη σε αυτοκινητόδρομο, με αποτέλεσμα να προκληθεί χάος. Ο οδηγός του φορτηγού έχασε τον έλεγχο και το όχημα ανετράπη λίγο έξω από την πόλη Ζένια στο Οχάιο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Για την αποφυγή ατυχήματος έκλεισε για αρκετές ώρες ο αυτοκινητόδρομος, ενώ οι αστυνομικοί δημιούργησαν μια ανθρώπινη αλυσίδα.

Για περισσότερες από 2 ώρες 15 αστυνομικοί και πυροσβέστες προσπαθούσαν να σώσουν όσα περισσότερα ζωάκια μπορούσαν. Τα έπιαναν από τα πόδια και τα απομάκρυναν από το αναποδογυρισμένο φορτηγό. Μάλιστα αναγκάστηκαν να κυνηγήσουν μέσα στο δάσος πολλά από τα ζωάκια που κατάφεραν να το σκάσουν.

Ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί εάν το ατύχημα οφείλεται σε ανθρώπινο λάθος ή στην ολισθηρότητα του οδοστρώματος. Ο οδηγός και η συνοδηγός του φορτηγού είναι καλά στην υγεία τους και ανακρίνονται από την αστυνομία. Όσο για τα γουρουνάκια σύμφωνα με τους κτηνιάτρους, αρκετά από αυτά έχουν υποστεί σοκ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE