ΚΟΣΜΟΣ

2.200 γουρούνια «κόβουν» βόλτες σε δρόμο της Αμερικής

2.200 γουρούνια «κόβουν» βόλτες σε δρόμο της Αμερικής

Ένα φορτηγό που μετάφερε περισσότερα από 2.200 γουρουνάκια ανετράπη σε αυτοκινητόδρομο, με αποτέλεσμα να προκληθεί χάος. Ο οδηγός του φορτηγού έχασε τον έλεγχο και το όχημα ανετράπη λίγο έξω από την πόλη Ζένια στο Οχάιο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Για την αποφυγή ατυχήματος έκλεισε για αρκετές ώρες ο αυτοκινητόδρομος, ενώ οι αστυνομικοί δημιούργησαν μια ανθρώπινη αλυσίδα.

Για περισσότερες από 2 ώρες 15 αστυνομικοί και πυροσβέστες προσπαθούσαν να σώσουν όσα περισσότερα ζωάκια μπορούσαν. Τα έπιαναν από τα πόδια και τα απομάκρυναν από το αναποδογυρισμένο φορτηγό. Μάλιστα αναγκάστηκαν να κυνηγήσουν μέσα στο δάσος πολλά από τα ζωάκια που κατάφεραν να το σκάσουν.

Ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί εάν το ατύχημα οφείλεται σε ανθρώπινο λάθος ή στην ολισθηρότητα του οδοστρώματος. Ο οδηγός και η συνοδηγός του φορτηγού είναι καλά στην υγεία τους και ανακρίνονται από την αστυνομία. Όσο για τα γουρουνάκια σύμφωνα με τους κτηνιάτρους, αρκετά από αυτά έχουν υποστεί σοκ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top