Ξεγέλασαν 72χρονη - Της έταξαν δάνειο, άρπαξαν 3400 και έγιναν καπνός

Ξεγέλασαν 72χρονη - Της έταξαν δάνειο, άρπαξαν 3400 και έγιναν καπνός

Υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και απόσπασης χρηματικού ποσού, ύψους 3.400 ευρώ, με ψευδείς παραστάσεις διερευνά το ΤΑΕ Πάφου εναντίον δύο 48χρονων, τους οποίους καταζητεί προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου, Μιχάλη Ιωάννου, καταγγέλθηκε από 72χρονη, η οποία διαμένει στην Πάφο, ότι αρχές Σεπτεμβρίου του 2021 είχε συμφωνήσει με δύο 48χρονους να την βοηθήσουν να εξασφαλίσει δάνειο μέσω κάποιας εταιρείας που οι δύο γνώριζαν, με νόμιμες διαδικασίες και αφού υπογράψει τα σχετικά συμβόλαια.

Όπως ανέφερε η παραπονούμενη στην Αστυνομία, στην αρχή φέρεται να της ζήτησαν 400 ευρώ για ετοιμασία των συμβολαίων μέσω των δικηγόρων. Σε κατοπινό στάδιο, στις 6 Δεκεμβρίου 2021, φέρεται να της ζήτησαν χρηματικό ποσό 3.000 ευρώ, για να κατατεθεί σε λογαριασμό που διατηρεί ο ένας εκ των δύο 48χρονων, πράγμα που έπραξε με σκοπό να βοηθήσει στην έκδοση του δανείου της.

Από εκείνη την ημερομηνία και μετά η 72χρονη δεν φέρεται να έλαβε οποιοδήποτε δάνειο, ούτε καμία πληροφόρηση σχετικά με την πορεία του δανείου και πότε θα το εξασφαλίσει.

Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας και σύμφωνα με την παραπονούμενη οι δύο 48χρονοι φέρεται να διαμένουν στην Αγγλία. Εναντίον τους έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης, έχουν αναζητηθεί στον τόπο διαμονής τους, αλλά δεν έχουν εντοπιστεί και καταζητούνται.

Εναντίον τους διερευνώνται τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και της απόσπασης χρηματικού ποσού με ψευδής παραστάσεις ύψους 3.400 ευρώ. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε πύρινο κλοιό η Μέση Ανατολή – Διπλωματικός μαραθώνιος στη Λευκωσία – Ήχησαν σειρήνες στο Ακρωτήρι

LIVE: Σε πύρινο κλοιό η Μέση Ανατολή – Διπλωματικός μαραθώνιος στη Λευκωσία – Ήχησαν σειρήνες στο Ακρωτήρι

​Με τον πόλεμο να μαίνεται για έκτη μέρα και τις ΗΠΑ με το Ισραήλ να σφυροκοπούν αδιάκοπα στόχους σε Ιράν και Λίβανο, η Τεχεράνη απαντά με κτυπήματα σε αμερικανικές βάσεις στον Κόλπο, οδηγώντας την περιοχή σε ολική ανάφλεξη. Μέσα σε αυτό το εκρηκτικό σκηνικό, ο Υπουργός Άμυνας Βασίλης Πάλμας συντονίζει κινήσεις με τον Βρετανό ομόλογό του στη Λευκωσία, εστιάζοντας στην προστασία των πολιτών και την ενίσχυση της συνεργασίας για τη διαχείριση της κρίσης, στέλνοντας παράλληλα από την Κύπρο επιτακτικό μήνυμα για άμεση διπλωματική επίλυση. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE