ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Αννίτας Δημητρίου με ΔΣ Συνδέσμου Αξιωματικών Κυπριακού Στρατού

Συνάντηση Αννίτας Δημητρίου με ΔΣ Συνδέσμου Αξιωματικών Κυπριακού Στρατού

Συνάντηση με αντιπροσωπεία του διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου Αξιωματικών Κυπριακού Στρατού πραγματοποίησε τη Δευτέρα, η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Αννίτα Δημητρίου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε ύστερα από τον καταρτισμό σε σώμα του νέου διοικητικού συμβουλίου του πιο πάνω συνδέσμου κατόπιν εκλογών, που πραγματοποιήθηκαν στις 22 Δεκεμβρίου 2021.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, στο πλαίσιο της συνάντησης, η Πρόεδρος της Βουλής είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τον θεσμικό ρόλο του συνδέσμου που αποσκοπεί στην ενίσχυση της μαχητικής ικανότητας και του ηθικού του προσωπικού, για το πολυσχιδές του έργο που άπτεται της παροχής βοήθειας σε συμπολίτες μας, καθώς και για τη συμμετοχή του στον οικείο ευρωπαϊκό σύνδεσμο με ενέργειες που αποσκοπούν στη διαφώτιση γύρω από το κυπριακό ζήτημα.

Ο σύνδεσμος ζήτησε τη συνδρομή της Προέδρου της Βουλής για σκοπούς πιο ενεργούς εμπλοκής του στο νομοθετικό έργο, ώστε να επιτυγχάνονται οι αρχές της διαφάνειας και της χρηστής διοίκησης.

Από την πλευρά της, η Πρόεδρος της Βουλής διαβεβαίωσε ότι στο πλαίσιο των δικών της αρμοδιοτήτων θα αναλάβει κάθε δυνατή πρωτοβουλία σε σχέση με τα εγερθέντα ζητήματα, συγχαίροντας ταυτόχρονα τον σύνδεσμο για το πολυεπίπεδο έργο που επιτελεί για την ενίσχυση της συνεργασίας με άλλες χώρες προς αντιμετώπιση των κοινών προκλήσεων, εκφράζοντας ταυτόχρονα την ευαρέσκειά της για την αυξανόμενη συμμετοχή γυναικών, η οποία προσθέτει και συμβάλλει στην ενίσχυση του αξιόμαχου του Στρατού.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top