LIKE ONLINE

Τύπισσα έχει να φάει φρούτα και λαχανικά 22 χρόνια, ζει τρώγοντας μόνο κοτομπουκιές

Τύπισσα έχει να φάει φρούτα και λαχανικά 22 χρόνια, ζει τρώγοντας μόνο κοτομπουκιές

Στα πράγματα που συνέβησαν και (θα θέλαμε να) ταυτιζόμαστε μαζί τους, σας έχουμε την ιστορία της Summer Monro.

Η ιστορία της θυμίζει πολύ μια εβδομάδα στη ζωή ενός φοιτητή που έχει ξεμείνει από ταπεράκια, ενώ από μαγειρική… δεν ξέρει να βράσει ούτε αυγό. Κάτι τέτοιες στιγμές, το delivery μοιάζει μονόδρομος! Κάτι αντίστοιχο λοιπόν ισχύει και για την 25χρονη από το Κέιμπριτζ, η οποία το έχει πάει ένα βήμα παραπέρα ζώντας μόνο με κοτομπουκιές και πατάτες, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Όχι αλήθεια, είναι το μοναδικό φαγητό που τρώει.

Θα μπορούσαμε εύκολα να δούμε τον εαυτό μας στην τύπισσα, αλλά πρέπει να ομολογήσουμε ότι πού και πού ενδίδουμε σε κάνα μαρουλάκι ή μήλο. Η ίδια από την άλλη, παραδέχεται ότι πάσχει από ARFID, μια διατροφική διαταραχή που δεν έχει να κάνει με την εικόνα του σώματος, όπως για παράδειγμα η ανορεξία, αλλά περισσότερο με τη φυσική αδυναμία κατανάλωσης συγκεκριμένων τροφίμων.

Η 25χρονη δηλώνει πως θα ήθελε πολύ ο οργανισμός της να είναι ανεκτικός σε περισσότερα τρόφιμα, ωστόσο όσες φορές έχει δοκιμάσει να φάει φρούτα ή σαλάτα, της έρχεται αναγούλα. Κι όλα αυτά, τα «ρίχνει» στον πουρέ που δοκίμασε όταν ήταν 3 ετών.

Η ίδια λέει ότι ήταν το πρώτο φαγητό που δεν της άρεσε καθόλου, ωστόσο αναγκάστηκε να το φάει, πράγμα που απ’ ό,τι φαίνεται της δημιούργησε μεγάλο ψυχολογικό. Από τότε, θέλει ό,τι έχει στο πιάτο της να είναι πολύ τραγανό, γι’ αυτό και οι πατάτες πρέπει οπωσδήποτε να είναι λεπτές και crispy, αλλιώς… άκυρο και σε αυτές.

Τη λες και δύσκολη στο φαΐ, πράγμα που αντιλαμβάνεται και η ίδια ότι είναι. Όπως σχολίασε:

Βαριέμαι πολύ και δεν ενθουσιάζομαι πια όταν είναι να φάω. Είναι ακόμα χειρότερα κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού, όπου ο κόσμος τρώει σάντουιτς κι εγώ έχω μια σακούλα πατατάκια. 

Η εν λόγω διαταραχή επηρεάζει και τη συμβίωσή της με το σύντροφό της, αφού πρέπει να φτιάχνουν συνεχώς δύο φαγητά. Για να μη μιλήσουμε για τις εξόδους σε εστιατόριο…

Πάντως, το πιο αξιοσημείωτο είναι ότι οι εξετάσεις αίματος βγαίνουν πολύ καλές και η ίδια δεν αισθάνεται κάποια ατονία ή άλλη σωματική επίπτωση. Σύμφωνα με την ίδια όμως, επηρεάζεται πολύ ψυχολογικά.

Η αλήθεια είναι πως παρότι δεν περιμέναμε ποτέ να το πούμε, ακόμα και οι κοτομπουκιές μπορούν να καταλήξουν κουραστικές από ένα σημείο και μετά.

Πηγή: Neopolis.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top