ΕΛΛΑΔΑ

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία στην μητέρα για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία στην μητέρα για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, καθώς ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία σε βάρος της μητέρας, Ρούλας Πισπιρίγκου και αφορά τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Αναμένεται η έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Στην προϊστάμενη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών έχει παραπεμφθεί η δικογραφία που έχει σχηματιστεί για τον θάνατο της Τζωρτζίνας και σύμφωνα με πληροφορίες τις επόμενες ώρες η μάνα των τριών παιδιών θα οδηγηθεί στην Πάτρα.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου, ανώτατη πηγή του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ανέφερε ότι τις επόμενες ώρες θα υπάρξει παρέμβαση εισαγγελέα και είναι πιθανή η μεταφορά της μητέρας των τριών κοριτσιών, Ρούλας Πισπιρίγκου.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, μια Μη Κυβερνητική Οργάνωση στην Πάτρα έχει αναφέρει στις αρμόδιες αρχές πως έχει πληροφορίες ότι η μητέρα των τριών παιδιών Ρούλα Πισπιρίγκου μπορεί να αποπειραθεί να αυτοκτονήσει.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων επισήμανε ότι η ιατροδικαστική εξέταση στο τρίτο παιδί έδειξε κάποιο «εκκωφαντικό εύρημα». Για να κινηθεί η διαδικασία που κινήθηκε, σημείωσε, πρέπει να έχει ξεκαθαρίσει και η αιτία και ο μηχανισμός θανάτου της μικρής Τζωρτζίνας. «Μιλάμε για μια ισχυρή πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας», είπε.

Η κεταμίνη είναι η ουσία που βρέθηκε στο αίμα της Τζωρτζίνας, του παιδιού της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, που έφυγε από τη ζωή τρίτο κατά σειρά, μετά τις δύο αδερφές του, Μαλένα και Ίριδα.

Την αποκάλυψη έκανε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή η φαρμακευτική ουσία δεν χορηγήθηκε από τους γιατρούς του νοσοκομείου.

«Μία μεγάλη δόση μπορεί να σκοτώσει σε λίγα λεπτά», ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή ο ιατροδικαστής Χαράλαμπος Κούτσης.

Η κεταμίνη είναι ουσία που χρησιμοποιείται κατά κύριο λόγο στην κτηνιατρική ως ταχύτατο αναισθητικό-καταπραϋντικό φάρμακο. Καθώς η λήψη της σε μικρές δόσεις έχει ψυχοδηλωτικές και διασχιστικές επιδράσεις, χρησιμοποιείται συχνά και ως ναρκωτικό. Κυκλοφορεί σε υγρή μορφή ή σε λευκή σκόνη και η χρήση της ποικίλλει. Μπορεί να καπνιστεί, να χορηγηθεί ενδοφλεβίως και ενδομυϊκώς ή να ληφθεί από το στόμα ή τη μύτη.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top