Νέες δηλώσεις «φωτιά» από την αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου: «Περιμένω τη σύλληψή μου…»

Νέες δηλώσεις «φωτιά» από την αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου: «Περιμένω τη σύλληψή μου…»

Σημειώνεται ότι η αδελφή της 33χρονης ήταν εκείνη που βρήκε νεκρή την 6 μηνών Ίριδα μέσα στην κούνια της.


Κατηγορηματικά αρνείται η Δήμητρα Πισπιρίγκου οποιαδήποτε εμπλοκή της στην πολύκροτη υπόθεση με τους θανάτους των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα.

Η αδελφή της Ρούλα Πισπιρίγκου τονίζει ότι δεν έχει καμία συμμετοχή σε έκνομη ενέργεια.

Η ίδια βρίσκεται στο σπίτι της στην Πάτρα, μαζί με την μητέρα της και σε ερώτηση του ΑΝΤ1 σχετικά με το πώς περνάει αυτές τις ώρες, απαντά με ειρωνική διάθεση: «περιμένω τη σύλληψή μου…».

Σημειώνεται ότι η αδελφή της 33χρονης ήταν εκείνη που βρήκε νεκρή την 6 μηνών Ίριδα μέσα στην κούνια της, ενώ από την πρώτη στιγμή δηλώνει βέβαιη για την αθωότητα της μάνας των τριών παιδιών που έχει κριθεί προφυλακιστέα για την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Δείτε τι λέει η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου δειτε εδω

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE