Πέθανε 20χρονη ανεμβολίαστη νεαρή στην Ελλάδα από κορωνοϊό - Είχε υποβληθεί σε επείγοντα τοκετό τον Φεβρουάριο

Πέθανε 20χρονη ανεμβολίαστη νεαρή στην Ελλάδα από κορωνοϊό - Είχε υποβληθεί σε επείγοντα τοκετό τον Φεβρουάριο

Μια 20χρονη ανεμβολίαστη γυναίκα, που είχε εισαχθεί σε κατάσταση κύησης, στο νοσοκομείο «Αττικόν» στα τέλη Φεβρουαρίου, έχασε τελικά τη ζωή της λόγω λοίμωξης Covid-19 την περασμένη Τρίτη.

Η γυναίκα είχε υποβληθεί σε επείγοντα τοκετό τέλη Φεβρουαρίου λόγω διαβητικής κετοξέωσης κύησης, επιπλοκής του διαβήτη κύησης και είχε κριθεί επιβεβλημένη η εισαγωγή της στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του πανεπιστημιακό νοσοκομείο προς διαχείριση της κατάστασης, ενώ έπασχε και από άλλο σοβαρό υποκείμενο νόσημα.

Δυστυχώς, η δύσκολη προϋπάρχουσα κλινική εικόνα συνδυαστικά με τη λοίμωξη Covid-19 οδήγησαν τη νεαρή γυναίκα στον θάνατο, παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι θεράποντες ιατροί.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία και την ελευθερία κάθε γωνιάς της ευρωπαϊκής ηπείρου, εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον, δήλωσε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια συζήτησης που συντόνισε ο ίδιος, με τη συμμετοχή των ηγετών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ιταλίας, της Γαλλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας (EPC) που πραγματοποιήθηκε στο Ερεβάν. Οι συμμετέχοντες τόνισαν την ανάγκη για περισσότερη συνεργασία και συντονισμό για την αντιμετώπιση της υπερβολική εξάρτησης σε μια σειρά από τομείς, αλλά και άλλων προκλήσεων, ενώ τόνισαν την ανάγκη για μια πιο προνοητική Ευρώπη όσον αφορά την άμυνα και την ασφάλεια, την ενέργεια και το εμπόριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE