ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Πυροβολούν» τον Σιζόπουλο - «Προσπαθεί να ξηλώσει το ΓεΣΥ… τα κόκκαλα του Ιατρού σίγουρα τρίζουν»  

«Πυροβολούν» τον Σιζόπουλο - «Προσπαθεί να ξηλώσει το ΓεΣΥ… τα κόκκαλα του Ιατρού σίγουρα τρίζουν»   

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις μετά την πρόταση του προέδρου της ΕΔΕΚ Μαρίνου Σιζόπουλου για αλλαγές στη νομοθεσία που διέπει το ΓεΣΥ και συγκεκριμένα η πρόταση να επιτρέπεται στους γιατρούς εκτός ΓΕΣΥ να συγταγογραφούν φάρμακα εντός ΓΕΣΥ.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΟΣΑΚ, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ασθενών Κύπρου αλλά και ο πρώην Υπουργός Υγείας Γιώργος Παμπορίδης ρίχνουν πυρά στον Μαρίνο Σιζόπουλο προκαλώντας μεγαλύτερες αναταραχές.

Άμεση ήταν αντίδραση του προέδρου της Ομοσπονδίας Ασθενών Κύπρου (ΟΣΑΚ) Μάριου Κουλούμα, τόσο για το γεγονός ότι οι οργανωμένοι ασθενείς δεν είχαν προσκληθεί στη συνεδρία της Πέμπτης όσο και για το θέμα που αναμένεται να συζητηθεί.

 

«Βουλευτής καταθέτει πρόταση που μεταξύ άλλων επιχειρείται το ξήλωμα του @GESYCyprus,  αυταπόδεικτα θα ωφελήσει τον ίδιο και την εργασία του αλλά για την Κύπρο μας αυτό θεωρείται φυσιολογικό Αρνούμαστε @OSAK_CyFPA να δεχθούμε ότι #thisisCyprrus», είπε συγκεκριμένα στην ανάρτηση.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΟΣΑΚ, Δημήτρης Λαμπριανίδης, έγραψε από την πλευρά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ότι «Eίναι πρόεδρος κόμματος, Ιατρός εκτός #ΓΕΣΥ, επιμένει να αλλάξει ο νόμος του ΓΕΣΥ για να εξυπηρετεί Ιατρούς εκτός ΓΕΣΥ και δηλώνει ότι κατά τη συνεδρία στη βουλή οι ασθενείς δεν χρειάζεται να παραστούν να εκφράσουν άποψη. Τα κόκκαλα του Ιατρού σίγουρα τρίζουν! Modern Socialism!

 

Με τη συγκεκριμένη ανάρτηση φαίνεται να συμφώνησε και ο τέως Υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου αφού έκανε retweet.

Θέση πήρε και ο πρώην Υπουργός Υγείας Γιώργος Παμπορίδης στήνοντας στον τοίχο τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ επισημαίνοντας ότι «δεν δίστασε να διαλύσει την ΕΔΕΚ για το γινάτι. Στο #ΓεΣΥ θα κολλούσε; Η κοινωνία ολόκληρη όμως παρακολουθεί στενά τον κάθε ένα βουλευτή κι όποιον επιχειρήσει να κρυφτεί πίσω από τους ανυπόληπτους θα τον ξεμπροστιάσει»

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Στην Ολλανδία ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Ενημερώνει για τις εξελίξεις στο Κυπριακό

Στην Ολλανδία ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Ενημερώνει για τις εξελίξεις στο Κυπριακό

Επίσκεψη εργασίας στη Χάγη θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ανέφερε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top