ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Παραλογισμός» για τις αυξήσεις καυσίμων - «Δεν το αποκλείω να φτάσουμε και τα 2 ευρώ βενζίνη»

«Παραλογισμός» για τις αυξήσεις καυσίμων - «Δεν το αποκλείω να φτάσουμε και τα 2 ευρώ βενζίνη»

Για τις συνεχείς αυξήσεις στις τιμές των καυσίμων, την θέση του όπως και για την πορεία της ανεξέλεγκτης αυτής κατάστασης, μίλησε στο ThemaOnline o Πρόεδρος Συνδέσμου Πρατηριούχων, Σάββας Προκοπίου.

Αρχικά ο κ. Σάββας ανέφερε «οι τιμές αυξάνονται συνεχώς, μίαν η μια εταιρεία μίαν η άλλη. Όσο πάει γίνονται πιο δύσκολα τα πράγματα και για εμάς και για τον κόσμο. Η οποιαδήποτε μείωση πρέπει να γίνεται από τις εταιρείες, δεν εξαρτάται από εμάς».

Σχετικά με το πώς αντιδρά ο κόσμος και το πώς αντιμετωπίζουν τις αυξήσεις, σημείωσε «ο κόσμος πλέον δεν αντιδρά πάνω μας γιατί έχει καταλάβει ότι εμείς απλά ακολουθούμε τις τιμές, δεν τις καθορίζουμε». Είναι πάνω στις εταιρείες, να κάνουν κάτι γι’ αυτό, πρόσθεσε.

Στην ερώτηση που του τέθηκε για το αν πρόκειται να φτάσουμε τα 2 ευρώ βενζίνη, απάντησε «με την τροπή που πήραν τα πράγματα, δεν το αποκλείω να φτάσουμε και τα 2 ευρώ. Υπάρχει παραλογισμός».

Στην συνέχεια εξήγησε πως είναι άγνωστη η φόρμουλα με την οποία διαμορφώνεται η τελική τιμή των καυσίμων και εξέφρασε το παράπονο πως δεν υπήρξε καμία μείωση από τις εταιρείες το τελευταίο 4μηνο. Αναγνώρισε έπειτα, το γεγονός πως οι καταναλωτές είναι προσεκτικοί στην αγορά καυσίμων και ανέφερε πως ο καθένας κινείται και πράττει σύμφωνα με το πορτοφόλι του.

Καταληκτικά, δήλωσε, «είμαστε κι εμείς καταναλωτές στο τέλος της μέρας, κάθε φορά που υπάρχει αύξηση έχουμε κι εμείς κόστος. Επηρεαζόμαστε οικονομικά και σαν επιχειρήσεις».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top