Η Πρόεδρος της Βουλής εισηγήθηκε τρόπους ενδυνάμωσης του Συνδέσμου Αποφοίτων Πανεπιστημίου Κύπρου

Η Πρόεδρος της Βουλής εισηγήθηκε τρόπους ενδυνάμωσης του Συνδέσμου Αποφοίτων Πανεπιστημίου Κύπρου

Εισηγήσεις για ενδυνάμωση της παρουσίας του Συνδέσμου Αποφοίτων Πανεπιστημίου Κύπρου στα κοινωνικά δρώμενα, μέσω της καθίδρυσης αποτελεσματικών διαύλων επαφής με τα κέντρα λήψεως αποφάσεων και τη Βουλή των Αντιπροσώπων, υπέβαλε η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Αννίτα Δημητρίου σε συνάντηση που είχε τη Δευτέρα με τον Πρόεδρο και μέλη του Συνδέσμου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Βουλής, η κ. Δημητρίου εισηγήθηκε επίσης αξιοποίηση της σύγχρονης τεχνολογίας, έτσι που η διασύνδεση των 28.000 αποφοίτων του Πανεπιστημίου Κύπρου με την κοινωνία να καταστεί εύκολη και αποτελεσματική.

Κατά τη συνάντηση συμφωνήθηκε επίσης ο καθορισμός νέας συνάντησης στην παρουσία του Πρύτανη και των Αντιπρυτάνεων του Πανεπιστημίου Κύπρου για ανταλλαγή απόψεων προς εξεύρεση τρόπων πιο αποτελεσματικής και αμφίδρομης επικοινωνίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη μακριά, όμως οι πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και όσα ακολούθησαν στη νέα Βουλή, έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό της επόμενης ημέρας. Και αν υπάρχει ένα βασικό πολιτικό συμπέρασμα από τις τελευταίες εβδομάδες, αυτό δεν αφορά μόνο τους συσχετισμούς δυνάμεων εντός του Κοινοβουλίου. Αφορά κυρίως τη διαμόρφωση μιας νέας ισορροπίας στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE