Εικόνες ντροπής - Πεθερά και νύφη ζουν με δυο ανήλικα παιδιά σε άθλιες συνθήκες στη Λεμεσό

Εικόνες ντροπής - Πεθερά και νύφη ζουν με δυο ανήλικα παιδιά σε άθλιες συνθήκες στη Λεμεσό

Σε άθλιες συνθήκες ζουν πεθερά και νύφη μαζί με τα δυο ανήλικα παιδιά.

Το φως της δημοσιότητας είδε, η περίπτωση της πεθεράς με τη νύφη της και τα δυο ανήλικα παιδιά, τα οποία ζουν σε ακατάλληλες συνθήκες.

Μια εκ των διαχειριστών της ομάδας , Εθελοντές στην Κύπρο, εξέφρασε με ανάρτηση της, την απογοήτευση της για τις αρμόδιες Αρχές.

Δείτε την ανάρτηση:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παπαναστασίου για GSI: Η μεταβίβαση άδειας στον ΑΔΜΗΕ δείχνει το ενδιαφέρον της ΚΔ για το έργο

Παπαναστασίου για GSI: Η μεταβίβαση άδειας στον ΑΔΜΗΕ δείχνει το ενδιαφέρον της ΚΔ για το έργο

Η μεταβίβαση της άδειας και της διαχείρισης του GSI στον ΑΔΜΗΕ δείχνουν ακριβώς αυτό που έχει συμφωνηθεί ώστε να προχωρήσουν όλα τα οποία είναι σε εκκρεμότητα σε κάποια επίλυση, ώστε να μπορέσει το έργο να μην έχει προβλήματα θεσμικά και ρυθμιστικά, δηλώνοντας με τον πιο επίσημο τρόπο το ενδιαφέρον της Κυπριακής Δημοκρατίας για το έργο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Γιώργος Παπαναστασίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE