ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με καυστικό υγρό: «Άφαντη» η 38χρονη - Πιθανόν να παραδοθεί αφού παρέλθει το αυτόφωρο

Επίθεση με καυστικό υγρό: «Άφαντη» η 38χρονη - Πιθανόν να παραδοθεί αφού παρέλθει το αυτόφωρο

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και την σύλληψη της 38χρονης Μ.Σ. η οποία φέρεται να έριξε καυστικό υγρό στον 36χρονο εν διαστάσει σύζυγό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, σήμερα στις 12 το βράδυ αναμένεται να παρέλθει το αυτόφωρο ενώ ενδέχεται η ίδια να παραδοθεί στις αρχές αμέσως μετά.

Την ίδια ώρα, η αστυνομία ερευνά κάθε μέρος όπου μπορεί να κρύβεται η 38χρονη προκειμένου να προχωρήσει στην σύλληψή της.

Στο Θριάσειο νοσοκομείο ο 36χρονος – Κινδυνεύει να χάσει το μάτι του

Σε ειδική μονάδα αποκατάστασης εγκαυμάτων μεταφέρθηκε χθες ο 36χρονος Γ.Μ. που υπέστη σοβαρό τραυματισμό μετά την επίθεση με καυστικό.

Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα ξεκίνησε η μεγάλη επιχείρηση αεροδιακομιδής του 36χρονου από το ΠΑΓΝΗ με αεροσκάφος της πολεμικής αεροπορίας στην Αθήνα.

Ο 36χρονος νοσηλεύεται στο Θριάσειο νοσοκομείο προκειμένου να αποκατασταθούν τα εγκαύματα δευτέρου βαθμού που έχει υποστεί στο δεξί μέρος του προσώπου του.

Μάλιστα, σε δηλώσεις που έκανε ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γιώργος Χαλκιαδάκης για την κατάσταση της υγείας του 36χρονου: «Δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να χάσει το μάτι του αφού φέρει σοβαρή βλάβη. Προς το παρόν δεν έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ενώ προληπτικά νοσηλεύτηκε για λίγη ώρα στην Εντατική. Φέρει εγκαύματα δευτέρου βαθμού στα χέρια και στην αριστερή πλευρά του προσώπου του».

Εφιαλτικές στιγμές λέει ότι ζούσε η 38χρονη μαζί του

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η σχέση της 38χρονης με τον 36χρονο ήταν αρκετά προβληματική με την ίδια να βιώνει εφιαλτικές στιγμές.

Μάλιστα, προχθές το βράδυ φαίνεται πως έδωσαν ραντεβού οι δυο τους σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου με την 38χρονη να κρατάει ένα μπουκαλάκι με καυστικό υγρό και να περιλούζει τον εν διαστάσει σύζυγό της ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια της έρευνες που πραγματοποίησε στον χώρο βρήκε και κατάσχεσε το μπουκαλάκι με το καυστικό υγρό.

Πηγή: cretapost.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top