Ανανέωση συμφωνίας συνεργασίας Πανεπιστημίου Κύπρου – ΚΕΝΘΕΑ

Ανανέωση συμφωνίας συνεργασίας Πανεπιστημίου Κύπρου – ΚΕΝΘΕΑ

Στην ανανέωση της Συμφωνίας Συνεργασίας μεταξύ του Πανεπιστημίου Κύπρου και του Κέντρου Ενημέρωσης για τα Ναρκωτικά και Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (Κ.ΕΝ.Θ.Ε.Α.), προχώρησαν την Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2015, ο Πρύτανης, Καθηγητής Κωνσταντίνος Χριστοφίδης και ο Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής Ησαΐας.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Κύπρου, σκοπός της Συμφωνίας Συνεργασίας είναι η επίτευξη των στόχων του Κ.ΕΝ.Θ.Ε.Α. μέσω της κοινής δράσης του με το Πανεπιστήμιο Κύπρου και ειδικότερα η συνδρομή του Πανεπιστημίου στον αγώνα ενάντια στις εξαρτήσεις και τα ναρκωτικά.

 

Κατά την τελετή υπογραφής της ανανέωσης της Συμφωνίας, ο Πρύτανης είπε ότι η Συμφωνία μεταξύ του Πανεπιστημίου Κύπρου και του Κ.ΕΝ.Θ.Ε.Α. εξελίσσεται χρόνο με το χρόνο, δημιουργώντας μια αμφίδρομη σχέση μεταξύ των δυο μερών, προς όφελος του κυπριακού λαού.

Ακολούθως, διαβεβαίωσε ότι, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Κύπρος τα τελευταία χρόνια λόγω της οικονομικής κρίσης, το Πανεπιστήμιο Κύπρου θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στον Κ.ΕΝ.Θ.Ε.Α., ενισχύοντας τη συνεργασία μαζί του.

Ο Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής, ευχαρίστησε τον Πρύτανη για την υποδοχή και εξέφρασε τη μεγάλη του ικανοποίηση για την ανανέωση της Συνεργασίας.

Ο Μητροπολίτης συμφώνησε με τον Πρύτανη ως προς τα σημαντικά οφέλη τα οποία θα αποκομίσει η κυπριακή κοινωνία από τη συνεργασία των δύο ιδρυμάτων,  ενώ σημείωσε ότι μέσω της συνεργασίας του με το Πανεπιστήμιο Κύπρου, το Κ.ΕΝ.Θ.Ε.Α. αναβαθμίζεται συνεχώς, τόσο επιστημονικά, όσο και πνευματικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο επικεφαλής του ΑΛΜΑ Οδυσσέας Μιχαηλίδης, σε μια εκτενή συνέντευξη στο «Τ» μιλά για όλους και για όλα. Λίγες μέρες μετά την εξαγγελία των πρώτων υποψηφίων βουλευτών, ο κ. Μιχαηλίδης αναλύει τις θέσεις του ΑΛΜΑ και σημειώνει ότι το κόμμα, δεν πρόκειται να γίνει μέρος του κατεστημένου.

BEST OF TOTHEMAONLINE