Ανανέωση συμφωνίας συνεργασίας Πανεπιστημίου Κύπρου – ΚΕΝΘΕΑ

Ανανέωση συμφωνίας συνεργασίας Πανεπιστημίου Κύπρου – ΚΕΝΘΕΑ

Στην ανανέωση της Συμφωνίας Συνεργασίας μεταξύ του Πανεπιστημίου Κύπρου και του Κέντρου Ενημέρωσης για τα Ναρκωτικά και Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (Κ.ΕΝ.Θ.Ε.Α.), προχώρησαν την Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2015, ο Πρύτανης, Καθηγητής Κωνσταντίνος Χριστοφίδης και ο Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής Ησαΐας.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Κύπρου, σκοπός της Συμφωνίας Συνεργασίας είναι η επίτευξη των στόχων του Κ.ΕΝ.Θ.Ε.Α. μέσω της κοινής δράσης του με το Πανεπιστήμιο Κύπρου και ειδικότερα η συνδρομή του Πανεπιστημίου στον αγώνα ενάντια στις εξαρτήσεις και τα ναρκωτικά.

 

Κατά την τελετή υπογραφής της ανανέωσης της Συμφωνίας, ο Πρύτανης είπε ότι η Συμφωνία μεταξύ του Πανεπιστημίου Κύπρου και του Κ.ΕΝ.Θ.Ε.Α. εξελίσσεται χρόνο με το χρόνο, δημιουργώντας μια αμφίδρομη σχέση μεταξύ των δυο μερών, προς όφελος του κυπριακού λαού.

Ακολούθως, διαβεβαίωσε ότι, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Κύπρος τα τελευταία χρόνια λόγω της οικονομικής κρίσης, το Πανεπιστήμιο Κύπρου θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στον Κ.ΕΝ.Θ.Ε.Α., ενισχύοντας τη συνεργασία μαζί του.

Ο Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής, ευχαρίστησε τον Πρύτανη για την υποδοχή και εξέφρασε τη μεγάλη του ικανοποίηση για την ανανέωση της Συνεργασίας.

Ο Μητροπολίτης συμφώνησε με τον Πρύτανη ως προς τα σημαντικά οφέλη τα οποία θα αποκομίσει η κυπριακή κοινωνία από τη συνεργασία των δύο ιδρυμάτων,  ενώ σημείωσε ότι μέσω της συνεργασίας του με το Πανεπιστήμιο Κύπρου, το Κ.ΕΝ.Θ.Ε.Α. αναβαθμίζεται συνεχώς, τόσο επιστημονικά, όσο και πνευματικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μέση Ανατολή: Πώς το Ιράν «γκρέμισε» τον «Σιδερένιο Θόλο» του Ισραήλ

Μέση Ανατολή: Πώς το Ιράν «γκρέμισε» τον «Σιδερένιο Θόλο» του Ισραήλ

Ιρανικοί πύραυλοι έπληξαν το Τελ Αβίβ και την πόλη Χάιφα τα ξημερώματα της Δευτέρας (16/6), καταστρέφοντας σπίτια και τροφοδοτώντας τις ανησυχίες μεταξύ των παγκόσμιων ηγετών στη συνάντηση της G7 αυτή την εβδομάδα ότι η αντιπαράθεση Ισραήλ-Ιράν θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια ευρύτερη περιφερειακή σύγκρουση.

BEST OF TOTHEMAONLINE