ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κλείνει δρόμος στη Λάρνακα - Εργασίες και στον αυτοκινητόδορμο στο ύψος Κοφίνου - Πού θα διοχετεύεται η κίνηση

Κλείνει δρόμος στη Λάρνακα - Εργασίες και στον αυτοκινητόδορμο στο ύψος Κοφίνου - Πού θα διοχετεύεται η κίνηση

Οδικές εργασίες του Τμήματος Δημοσίων Έργων κλείνουν δρόμους και λωρίδες στην επαρχία Λάρνακας.

1. Εργασίες τοποθέτησης οχετών στη Λεωφόρο Αλέξανδρου Παναγούλη, στη Λάρνακα

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, από το Σάββατο 12/11/2022 και ώρα 07:00 το πρωί, μέχρι και την Κυριακή 13/11/2022 και ώρα 16:00 το απόγευμα, στη Λεωφόρο Αλέξανδρου Παναγούλη, στη Λάρνακα, θα διεξάγονται εργασίες τοποθέτησης δικτύου οχετών απομάκρυνσης ομβρίων, από το Συμβούλιο Αποχετεύσεως Λάρνακας.

Κατά την πιο πάνω περίοδο, τμήμα της Λεωφόρου Αλέξανδρου Παναγούλη, από τη συμβολή της με την οδό Πεύκιου Γεωργιάδη μέχρι και τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με τη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, με κατεύθυνση από Λιβάδια προς Λάρνακα, θα είναι κλειστό και η διακίνηση της κυκλοφορίας θα γίνεται μέσω παρακείμενων δρόμων.

2. Εργασίες εγκατάστασης θυρών έκτακτης ανάγκης στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, περιοχή Kοφίνου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, από τη Δευτέρα 14/11/2022 μέχρι και την Πέμπτη 17/11/2022, από τις 18:00 το απόγευμα μέχρι τις 06:00 το πρωί της επόμενης ημέρας, θα εκτελούνται εργασίες εγκατάστασης θυρών έκτακτης ανάγκης στην κεντρική νησίδα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, στην περιοχή Kοφίνου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα είναι κλειστές οι λωρίδες ταχείας κυκλοφορίας προς Λεμεσό και προς Λευκωσία, σε τμήματα μήκους 200 μέτρων περίπου και η διακίνηση της κυκλοφορίας θα γίνεται στις διπλανές λωρίδες βραδείας κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό να επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top