LIKE ONLINE

Η συγκλονιστική στιγμή που μητέρα ακούει την καρδιά της κόρης στο σώμα ενός άνδρα που του έγινε μεταμόσχευση στο εξωτερικό - Δείτε βίντεο

Η συγκλονιστική στιγμή που μητέρα ακούει την καρδιά της κόρης στο σώμα ενός άνδρα που του έγινε μεταμόσχευση στο εξωτερικό - Δείτε βίντεο

Δώρισε την καρδιά της κόρης σε ένα 68χρονο και τέσσερα χρόνια αργότερα αποφάσισε να τον συναντήσει.

Μια γυναίκα στις ΗΠΑ λύγισε όταν άκουσε την καρδιά της κόρης της να χτυπάει στο σώμα ενός συνταξιούχου που είχε κάνει μεταμόσχευση. Η Άμπερ Μόργκαν από την Ιντιάνα συνάντησε τον 68χρονο Τομ Τζόνσον, τέσσερα χρόνια μετά την επιτυχημένη μεταμόσχευση καρδιάς στην οποία είχε υποβληθεί.

Το 2018 η 20χρονη κόρη της Άμπερ πέθανε από επιπλοκές άσθματος και η οικογένεια αποφάσισε να δωρίσει την καρδιά της για μεταμόσχευση. Τέσσερα χρόνια μετά η μητέρα της συνάντησε τον Τομ σε ένα ξενοδοχείο στο Σικάγο, έχοντας μαζί της ένα στηθοσκόπιο.

Το έβαλε στο στήθος του Τομ και άκουσε την καρδιά της κόρης της να χτυπάει. «Είναι σαν να αγκαλιάζω ξανά την κόρη μου», είπε συγκινημένη η Άμπερ, η οποία αγκάλιασε τον 68χρονο. «Ως μητέρα, το να ακούω την καρδιά του παιδιού μου είναι κάτι το εκπληκτικό», πρόσθεσε.

Ο Τζόνσον έγραψε στη Μόργκαν ένα γράμμα το 2019, ένα χρόνο μετά τη μεταμόσχευση σε νοσοκομείο στο Σικάγο. Ήθελε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του για την απόφαση της οικογένειας να δωρίσει την καρδιά της κόρης τους.

«Είναι μεγάλη ευλογία για μένα να γνωρίσω την Άμπερ. Προσευχόμουν κάθε βράδυ να συμβεί αυτό. Πάντα αναφερόμουν στο δότη μου και τώρα έχω τα στοιχεία.

Είναι απίστευτο, δεν έχω λόγια», είπε από την πλευρά του ο Τζόνσον.

Ο Τζόνσον είχε αδύναμη καρδιά από την παιδική του ηλικία. Οι γιατροί δοκίμασαν βηματοδότη και απινιδωτή πριν του πουν ότι η μεταμόσχευση ήταν η καλύτερη λύση. Ήταν στη λίστα αναμονής για 18 μήνες πριν λάβει την καρδιά της 20χρονης κοπέλας.

Δείτε βίντεο:

Πηγή: gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top