Νίκος Χριστοδουλίδης: «Δεν μπορώ να μιλήσω εκ μέρους του ΠτΔ - Έχει τοποθετηθεί κατ΄επανάληψη»

Νίκος Χριστοδουλίδης: «Δεν μπορώ να μιλήσω εκ μέρους του ΠτΔ - Έχει τοποθετηθεί κατ΄επανάληψη»

Ο υποψήφιος για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας κλήθηκε να απαντήσει σε όσους αναφέρουν πως ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα υποστηρίξει τον ίδιο στις Προεδρικές Εκλογές της 5ης Φεβρουαρίου.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, μετά την υποβολή της υποψηφιότητας του, ο Νίκος Χριστοδουλίδης είπε χαρακτηριστικά: «δεν μπορώ να μιλήσω εκ μέρους του ΠτΔ. Εχει τοποθετηθεί κατ΄ επανάληψη. Εκείνο που μπορώ να πω για εμένα, είναι ότι η υποψηφιότητα μου είναι εδώ για να ενώσει και όχι για να διχάσει τον λαό.»

Δείτε εδώ όσα είπε:

Υπενθυμίζουμε ότι την φημολογούμενη στήριξη του Προέδρου της Δημοκρατίας προς τον Νίκο Χριστοδουλίδη σχολίασε και ο Αβέρωφ Νεοφύτου, αναφέροντας ότι: «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο επίτιμος Πρόεδρος του ΔΗΣΥ για 17 χρόνια, στηρίζει και το δήλωσε πολλές φορές τις συλλογικές αποφάσεις της παράταξης μας»

Συμπλήρωσε επίσης ότι: «ψηφίζοντας Αβέρωφ ξέρει ο πολίτης τι παίρνει. Παίρνει Αβέρωφ με τα καλά μας και τα μειονεκτήματα μας. Ξέρουν με ποιους θα κυβερνήσω ποιοι θα είναι δίπλα μου και θα είναι η ιστορική παράταξη του ΔΗΣΥ και ικανότατα στελέχη από την κοινωνία των πολιτών που ασπάζονται το πρόγραμμα μας»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε εξέλιξη η τελετή ανακήρυξης των 56 νέων Βουλευτών

LIVE: Σε εξέλιξη η τελετή ανακήρυξης των 56 νέων Βουλευτών

Η επόμενη μέρα της μεγάλης εκλογικής αναμέτρησης ξημέρωσε και το πολιτικό σκηνικό της Κύπρου βρίσκεται ήδη σε πλήρη αναβάθμιση. Μετά την ολοκλήρωση της καταμέτρησης στο 100% και την οριστικοποίηση των τελικών ποσοστών, το ενδιαφέρον μετατοπίζεται πλέον στον απόηχο των αποτελεσμάτων και στα μηνύματα της κάλπης. Το ThemaOnline μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες τις παρασκηνιακές διεργασίες, τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών και την αποτίμηση της εκλογικής μάχης:

BEST OF TOTHEMAONLINE