Χάιντι Κλουμ: Πόζαρε γυμνή για να ανακοινώσει την επιστροφή του γερμανικού GNTM

Χάιντι Κλουμ: Πόζαρε γυμνή για να ανακοινώσει την επιστροφή του γερμανικού GNTM

Η Χάιντι Κλουμ δεν έχει σταματήσει τον τελευταίο καιρό να αναρτά γυμνά στιγμιότυπα στο Instagram και να παρουσιάζει στους διαδικτυακούς της φίλους τις τέλειες αναλογίες της. Το διάσημο μοντέλο αυτή τη φορά απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό, για να μεταδώσει την είδηση, πως το γερμανικό Next Top Model, επιστρέφει.

Η 49χρονη, η οποία σημειώνει μια καριέρα 30 ετών στο μόντελινγκ, δείχνει να απολαμβάνει στο έπακρο την ηλικία της, πριν καλωσορίσει την έκτη δεκαετία της ζωής της.

Η Κλουμ, η οποία η οποία δεν σταματά τις αποκαλυπτικές αναρτήσεις, αφήνοντας μάλιστα συχνά, ελάχιστα στη φαντασία των θαυμάτων της, πόζαρε ολόγυμνη στη δημοσίευση, με ένα διάφανο φόρεμα σε παστέλ αποχρώσεις.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Στο 97,3% αναμένεται να φθάσει η απορρόφηση των πόρων που αναλογούν στην Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τις συνολικές εισπράξεις να υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε περίπου €992 εκατ. μετά και την τελική εκταμίευση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE