LIKE ONLINE

Αγγλία: Το πιο βρώμικο διαμέρισμα στον κόσμο - Τόνοι από κουτιά με πίτσες και πλαστικά μπουκάλια - Βίντεο

Αγγλία: Το πιο βρώμικο διαμέρισμα στον κόσμο - Τόνοι από κουτιά με πίτσες και πλαστικά μπουκάλια - Βίντεο

Μια παράξενη και άσχημη μυρωδιά από ένα διαμέρισμα στο Σαουθάμπτον της Αγγλίας, κινητοποίησε την γειτονιά και λίγο αργότερα όλοι έμειναν άφωνοι μπροστά στο θέαμα που αντίκρισαν.

Ένας άνδρας που αποδείχθηκε ότι ήταν μεγάλος λάτρης της πίτσας, ζούσε για αρκετά μεγάλο διάστημα σε ένα πραγματικό αχούρι. Μέσα στο σπίτι υπήρχαν αμέτρητα κουτιά πίτσας, αξίας πάνω από 30.000 λίρες, καθώς κι άλλα απορρίμματα που είχαν μετατρέψει το διαμέρισμα σε σκουπιδότοπο.

Στο διαμέρισμα κλήθηκε συνεργείο καθαρισμού, με τα μέλη του να παθαίνουν... πλάκα αντικρίζοντας αυτό το θέαμα. Ο επαγγελματίας καθαριστής Τζο Κόουλ μοιράστηκε τις εικόνες από τις οποίες φαίνεται κάθε τετραγωνικό εκατοστό του διαμερίσματος να έχει καλυφθεί από σκουπίδια.

Ο 43χρονος καθαριστής παραδέχθηκε ότι είναι μία από τις χειρότερες περιπτώσεις που του έχουν τύχει όσα χρόνια κάνει αυτή τη δουλειά. Ο ιδιοκτήτης, ο οποίος ζούσε μόνος του στο διαμέρισμα, δεν είχε βγει από αυτό τα τελευταία δύο χρόνια, που κράτησε το Lockdown με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αυτό το χάος.

Υπολογίζεται ότι από κάθε δωμάτιο συμπεριλαμβανομένου του μπάνιου και της κουζίνας πετάχτηκαν 1.500 κουτιά από πίτσες που είχαν φαγωυθεί. Η ομάδα των πέντε καθαριστών χρειάστηκε τρεις ημέρες για να πετάξει τους τόνους σκουπιδιών από το διαμέρισμα. «Δεν μπορούσαμε καν να σπρώξουμε την κεντρική πόρτα που είχε φρακάρει. Έπρεπε να στριμωχτούμε για να πετάξουμε μερικά σκουπίδια», ανέφερε.

«Ολόκληρο το διαμέρισμα ήταν σαν ένας μεγάλος κάδος με σκουπίδια. Θύμιζε χωματερή. Πρέπει να ήταν εθισμένος στην πίτσα. Έβαζε το ένα κουτί πάνω στο άλλο από κάθε πίτσα που έτρωγε, χτίζοντας έναν τεράστιο τοίχο», πρόσθεσε.

Δείτε βίντεο:

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top