ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Χειροπέδες σε 54χρονο – Ήταν μεθυσμένος, «πετούσε» σε Λεωφόρο και οδηγούσε χωρίς άδεια και ζώνη ασφαλείας

Χειροπέδες σε 54χρονο – Ήταν μεθυσμένος, «πετούσε» σε Λεωφόρο και οδηγούσε χωρίς άδεια και ζώνη ασφαλείας

Στην σύλληψη 54χρονου κατοίκου Παραλιμνίου προέβησαν χθες (26/2) λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου στο Παραλίμνι για υπό διερεύνηση υπόθεση οδήγησης με υπερβολική ταχύτητα και υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σε δηλώσεις ο Στηβ Θεοδούλου Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου αναφέρει πως «κατά τον επίδικο χρόνο μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου ενώ διενεργούσαν έλεγχο τροχαίας στην Λεωφ. Πρωταρά στο Παραλίμνι διαπίστωσαν όχημα να οδηγείται με υπερβολική ταχύτητα δηλαδή 116 χιλιόμετρα ανά ώρα αντί 50 χιλιόμετρα ανά ώρα».

Ο κ. Θεοδουλου αναφέρει πως «το όχημα ανακόπηκε και από έλεγχο που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι αυτό οδηγείτο από 54χρονο αλλοδαπό κάτοικο Παραλιμνίου, ο οποίος οδηγούσε χωρίς άδεια οδηγού και δεν έφερε ζώνη ασφαλείας».

Σημειώνει πως «ακολούθησε προκαταρκτικός έλεγχος αλκοόλης και διαπιστώθηκε ότι ο 54χρονος οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλης με τελική ένδειξη 38μg% αντί 22μg%».

Σημειώνεται πως «ο 54χρονος συνελήφθηκε για την διάπραξη αυτόφωρων αδικημάτων και οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Παραλιμνίου για συνέχιση των εξετάσεων».

Αναμένεται να οδηγηθεί στις 28 Φεβρουαρίου 2023 ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου στο Παραλίμνι για άμεση καταχώρηση της υπόθεσης.

Αργότερα, στις 0200 μετά τα μεσάνυχτα μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου στην Αγία Νάπα, μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου συνέλεβαν 39χρονο κάτοικο Δερύνειας, ο οποίος φέρεται να εντοπίστηκε να οδηγεί κλεμμένο όχημα, υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, χωρίς άδεια οδηγού και χωρίς ασφάλεια.

Σε δηλώσεις ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, Στηβ Θεοδούλου, αναφέρει πως «κατά τον επίδικο χρόνο μέλη της Τροχαιας Αμμοχώστου ενώ διενεργούσαν έλεγχο τροχαίας στην Αγία Νάπα ανέκοψαν για έλεγχο μηχανοκίνητο όχημα το οποίο διαπιστώθηκε ότι αυτό είχε δηλωθεί ως κλοπιμαίο στις 23 Φεβρουαρίου 2023 από τον ιδιοκτήτη του στην Λευκωσία».

Από έρευνα που ακολούθησε «εντοπίστηκε μέσα στο όχημα ένα μεταλλικό λιβέρι, ένα μαύρο φανάρι, ένα νάιλον σακουλάκι τύπου zip lock που περιείχε άσπρη κρυσταλλική ουσία - κρυσταλλική μεθαμφεταμινη βάρους: 0,5 γρ. περίπου και ποσότητα ξηρής φυτικής ύλης - κάνναβης, βάρους: 0,3 γρ. περίπου».

Τα ανευρεθέντα παραλήφθησαν ως τεκμήρια ενώ ο 39χρονος συνελήφθηκε για αυτόφωρα αδικήματα. Στην συνέχεια, πρόσθεσε, «σε έλεγχο νάρκοτεστ που υποβλήθηκε ο 39χρονος βρέθηκε θετικός σε αμφεταμίνη και κάνναβη. Επιπρόσθετα διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε χωρίς άδεια οδηγού και χωρίς ασφάλεια».

Την υπόθεση διερευνούν η ΥΚΑΝ Αμμοχώστου, τα ΤΑΕ Αμμοχώστου και Λευκωσίας και ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας ανάλογα αρμοδιότητας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συμπληρώνεται το παζλ για το Υπουργικό Χριστοδουλίδη – Τα ονόματα

Αυτοί είναι οι Υπουργοί Οικονομικών, Εργασίας και Υγείας – Πληροφορίες ThemaOnline

Συμπληρώνεται το παζλ για το Υπουργικό Χριστοδουλίδη – Τα ονόματα

Πληροφορίες ThemaOnline: Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης νέος Υφυπουργός Πολιτισμού

Αύριο η τελετή διαβεβαίωσης Χριστοδουλίδη στη Βουλή, την Τετάρτη αναλαμβάνουν δράση οι νέοι Υπουργοί

Τα πρόσωπα που εμπιστεύτηκε και έδωσε Υπουργεία ο Πρόεδρος Αναστασιάδης – Οι 14 αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα και οι απώλειες

Καθαρά Δευτέρα: Γιατί ονομάστηκε έτσι και τι γιορτάζουμε – Τα έθιμα που «τιμούμε» στην Κύπρο

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top