Ελλάδα: Πατέρας εγκατέλειψε τον 7 ετών γιο του κλειδωμένο στο σπίτι και εξαφανίστηκε – Σε σοκ το παιδί

Ελλάδα: Πατέρας εγκατέλειψε τον 7 ετών γιο του κλειδωμένο στο σπίτι και εξαφανίστηκε – Σε σοκ το παιδί

Ενα περίεργο περιστατικό καταγράφηκε το βράδυ της Πέμπτης (9/3) σε διαμέρισμα στο Νέο Ψυχικό, καθώς ένας 42χρονος πατέρας εγκατέλειψε τον 7 ετών γιο του κλειδωμένο στο σπίτι και βγήκε έξω χωρίς να αναφέρει σε κανένα τον λόγο της αποχώρησής του.

Το ανήλικο παιδί λίγη ώρα αργότερα έβαλε τα κλάματα, φοβήθηκε και άρχισε να φωνάζει με αποτέλεσμα να αναστατωθούν οι ένοικοι της πολυκατοικίας. Αμέσως ενημερώθηκε η Άμεση Δράση και οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο βρήκαν το παιδάκι σε κατάσταση σοκ αλλά δεν κατάφεραν να εντοπίσουν ακόμα τον πατέρα του.

Όπως είπε η 40χρονη μητέρα, άφησε το παιδί στον σύζυγό της και έφυγε από το σπίτι, όμως λίγη ώρα αργότερα εξαφανίστηκε και αυτός αφήνοντας μόνο τον 7χρονο.

Πηγή: newsbeast.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρή μάχη στην ΕΔΕΚ: Συμμαχίες, αποχωρήσεις και ανατροπές πριν την κάλπες της 5ης Σεπτεμβρίου

Σκληρή μάχη στην ΕΔΕΚ: Συμμαχίες, αποχωρήσεις και ανατροπές πριν την κάλπες της 5ης Σεπτεμβρίου

Η αντίστροφη μέτρηση για τις εσωκομματικές εκλογές της ΕΔΕΚ στις 5 Σεπτεμβρίου, εξελίσσεται σε μια από τις πιο κρίσιμες αναμετρήσεις των τελευταίων ετών για το Κίνημα. Οι τελευταίες εξελίξεις, δεν περιορίζονται πλέον στην καταγραφή των υποψηφιοτήτων και των συσχετισμών. Αποκαλύπτουν ένα βαθύτερο πρόβλημα πολιτικής και οργανωτικής φυσιογνωμίας, με την ενότητα του κόμματος, την αξιοπιστία του και την προοπτική του, να βρίσκονται στο επίκεντρο.