ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα είπαν ΠτΔ και Γενικός Ελεγκτής - «Ανταλλαγή απόψεων και αλληλοενημέρωση σε πολύ καλό κλίμα»

Τα είπαν ΠτΔ και Γενικός Ελεγκτής - «Ανταλλαγή απόψεων και αλληλοενημέρωση σε πολύ καλό κλίμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Γενικό Ελεγκτή της Δημοκρατίας κ. Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

Μετά τη συνάντηση, ο κ. Μιχαηλίδης δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι επρόκειτο για εθιμοτυπική συνάντηση, προσθέτοντας ότι «πιστεύω ότι ήταν πάρα πολύ εποικοδομητική, σε πολύ καλό κλίμα.

Πιστεύω οι στόχοι της Ελεγκτικής Υπηρεσίας το να αναδεικνύει προβλήματα είναι κάτι που μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμο εργαλείο για την Κυβέρνηση και για να προλαμβάνονται τα προβλήματα και εκεί που εκ των υστέρων διαπιστώνονται, να λαμβάνονται διορθωτικά μέτρα. Πιστεύω ότι οι προθέσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας είναι τέτοιες που θα βοηθήσουν στο να υπάρξει μια καλή συνεργασία της Υπηρεσίας μας με την Κυβέρνησης και ελπίζω ότι και στην πράξη θα αποδειχθεί ότι η συνεργασία αυτή θα αποδειχθεί αμοιβαία επωφελής και για τους δύο».

Ερωτηθείς αν υπήρξε κάποιο θέμα που κυριάρχησε στη συζήτηση, ο κ. Μιχαηλίδης απάντησε ότι «όχι, είχαμε διάφορα θέματα γενικού ενδιαφέροντος και σχεδιασμών. Εξήγησα και τον τρόπο που δουλεύει η Υπηρεσία μας αν και ο κ. Πρόεδρος γνωρίζει ήδη αρκετά καλά το θέμα, αφού ήταν Υπουργός προηγουμένως. Δεν είχαμε κάτι ιδιαίτερο ούτε κάποια ατζέντα στη συνάντηση μας, ήταν ανταλλαγή απόψεων και αλληλοενημέρωση για τον τρόπο που και οι δύο θεωρούμε τις βάσεις αυτής της συνεργασίας».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Κανάλια επικοινωνίας ενεργοποιήθηκαν μετά τις πρόσφατες αναφορές του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, που αφορούσαν την Κύπρο και οι τοποθετήσεις έχουν πλέον καταστεί κατά πολύ ηπιότερες, όπως ανέφεραν στο ΡΙΚ αρμόδιες πηγές. Παράλληλα, συνέχιζαν οι ίδιες πηγές, δημοσιεύματα μέσων που βρίσκονται κοντά στη Χεζμπολάχ, υποβαθμίζουν πια το θέμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top