ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θλίψη στην ΠΑΣΥΔΥ για τον θάνατο της Χριστιάνας Κούτα - «Αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στον νοσηλευτικό κόσμο»

Θλίψη στην ΠΑΣΥΔΥ για τον θάνατο της Χριστιάνας Κούτα - «Αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στον νοσηλευτικό κόσμο»

Θλίψη εκφράζει ο Κλάδος Γενικού Νοσηλευτικού Προσωπικού και o Κλάδος Νοσηλευτικού Προσωπικού Ψυχικής Υγείας της ΠΑΣΥΔΥ για τον θάνατο της Χριστιάνας Κούτα.

«Η απώλεια της Χριστιάνας, η οποία τίμησε και ανέδειξε το λειτούργημα της νοσηλεύτριας, αφήνει ένα πραγματικά δυσαναπλήρωτο κενό στον νοσηλευτικό κόσμο», σημείωσε.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

«Με μεγάλη οδύνη και συγκλονισμό πληροφορηθήκαμε τον πρόωρο και αναπάντεχο χαμό της εκλεκτής μας συναδέλφου, Χριστιάνας Κούτα.

Οι Κλάδοι Νοσηλευτών ΠΑΣΥΔΥ, Γενικού Νοσηλευτικού Προσωπικού και Νοσηλευτικού Προσωπικού Ψυχικής Υγείας, εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια στη μητέρα, τον σύζυγο και τα παιδιά της συναδέλφου .

Η απώλεια της Χριστιάνας, η οποία τίμησε και ανέδειξε το λειτούργημα της νοσηλεύτριας, αφήνει ένα πραγματικά δυσαναπλήρωτο κενό στον νοσηλευτικό κόσμο. Η εκλιπούσα ξεκίνησε την καριέρα της ως νοσηλεύτρια στο Γ.Ν. Λευκωσίας και καταξιώθηκε να εκλεγεί Πρόεδρος του Τμήματος Νοσηλευτικής του ΤΕΠΑΚ.

Ως ένδειξη τιμής και εκτίμησης προς το πρόσωπο και το έργο της Χριστιάνας, αντιπροσωπεία των Κλάδων μας θα παρευρεθεί στην κηδεία, για να την συνοδεύσει στο τελευταίο της ταξίδι.

Αιωνία της η μνήμη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει».

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top