«Μίλησε» η νεκροτομή του άτυχου Χρυσόστομου που παρασύρθηκε από όχημα – Τι κατέδειξε

«Μίλησε» η νεκροτομή του άτυχου Χρυσόστομου που παρασύρθηκε από όχημα  – Τι κατέδειξε

Διενεργήθηκε σήμερα (3/4) η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 52χρονου, Χρυσόστομου Χρυσοστόμου, ο οποίος έχασε την ζωή του τα ξημερώματα του Σαββάτου (1/4) σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η νεκροτομή κατέδειξε πως ο θάνατος του άτυχου Χρυσόστομου επήλθε από πολυτραυματισμό, συνεπεία του τροχαίου δυστυχήματος.

Να υπενθυμίσουμε ότι γύρω στις 05:00 το πρωί του Σαββάτου (1/4) στη συμβολή της Λεωφόρου Ομονοίας με την οδό Βασιλέως Παύλου στην επαρχία Λεμεσού, όχημα που οδηγούσε 67χρονος, στην προσπάθεια του να εισέλθει σε πάροδο, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 52χρονο Χρυσόστομο που κινείτο πεζός στο σημείο.

Ο άτυχος Χρυσόστομος εκτινάχθηκε και στη συνέχεια κτύπησε στην άσφαλτο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Είχε διακομιστεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Σημειώνεται ότι από έλεγχο άλκοτεστ και νάρκοτεστ που υποβλήθηκε ο 67χρονος οδηγός, ήταν αρνητικός ενώ ακολούθως συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση στο πλαίσιο των εξετάσεων για διακρίβωση των συνθηκών κάτω από τις οποίες συνέβη το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE