Εργάτες επιτέθηκαν σε υπεύθυνο υποστατικού στη Λεμεσό – Σε κινητοποίηση η Αστυνομία

Εργάτες επιτέθηκαν σε υπεύθυνο υποστατικού στη Λεμεσό – Σε κινητοποίηση η Αστυνομία

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Αστυνομία το απόγευμα της Δευτέρας (03/04), όταν τρεις αλλοδαποί εργάτες που εκτελούσαν εργασίες στο δρόμο στη Λεμεσό επιτέθηκαν σε υπεύθυνο υποστατικού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, οι εργάτες εκτελούσαν εργασίες στη περιοχή της Σαριπόλου στη Λεμεσό και ο υπεύθυνος ενός υποστατικού ενοχλήθηκε από το θόρυβο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όταν ο υπεύθυνος του υποστατικού πήγε να τους κάνει παρατήρηση, οι τρεις εργάτες του επιτέθηκαν.

Στο σημείο κλήθηκε Αστυνομία η οποία αυτή την ώρα λαμβάνει καταθέσεις.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα επίθεση σε Αστυνομικούς - Νεαροί τους έριξαν πέτρες και αυγά - Χειροπέδες σε δύο ανήλικους - Τι συνέβη

Νέα επίθεση σε Αστυνομικούς - Νεαροί τους έριξαν πέτρες και αυγά - Χειροπέδες σε δύο ανήλικους - Τι συνέβη

Σε δύο περιστατικά ανάμματος φωτιάς και πρόκλησης ανησυχίας, ανταποκρίθηκε χθες βράδυ η Αστυνομία, στη Λεμεσό. Σε ένα εξ αυτών, οι αστυνομικοί δέχθηκαν επίθεση με πετροβολισμό, από νεαρά πρόσωπα, με αποτέλεσμα να συλληφθούν δύο 14χρονοι.

BEST OF TOTHEMAONLINE