ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ξέσπασαν πυρκαγιές στη Λεμεσό - Επεκτάθηκαν σε οχήματα - Ξεκίνησαν από παλέτες για λαμπρατζιές

Ξέσπασαν πυρκαγιές στη Λεμεσό - Επεκτάθηκαν σε οχήματα - Ξεκίνησαν από παλέτες για λαμπρατζιές

Έτρεχε η Πυροσβεστική Υπηρεσία χθες Δευτέρα 4 Απριλίου στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Υπηρεσία, ξέσπασαν πυρκαγιές σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις σε παλέτες και άλλα άχρηστα υλικά.

Συγκεκριμένα, η ώρα 17:22, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε σωρό από ξύλινα παλέτα, άχρηστα υλικά και δέντρο, τα οποία βρίσκονταν εντός οικοπέδου στην περιοχή Αγίου Νικολάου στην επαρχία Λεμεσού.

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αγίου Νικολάου. Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, επηρεάστηκε το μπροστινό μέρος σταθμευμένου οχήματος που βρισκόταν πλησίον της πυρκαγιάς.

Η πυρκαγιά αξιολογείται να προκλήθηκε μετά από κακόβουλη πράξη από άγνωστα, πιθανόν ανήλικα πρόσωπα.

Σε άλλη περίπτωση, η ώρα 22:44, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε στοιβάδα από ξύλινα παλέτα και άχρηστα αντικείμενα, παρά την εκκλησία του Αγίου Αντωνίου στην περιοχή Αγίου Αντωνίου στην επαρχία Λεμεσού

Ανταποκρίθηκε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία με δύο πυροσβεστικά οχήματα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αγίου Ιωάννη Λοχία Βασίλη Κρόκου.

Η πυρκαγιά επεκτάθηκε και επηρέασε δύο παρακείμενα οχήματα, τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα σε ανοιχτό χώρο, καθώς τρίτο όχημα έπαθε ελαφρότερες ζημιές. Η πυρκαγιά αξιολογείται να προκλήθηκε μετά από κακόβουλη πράξη από άγνωστα, πιθανόν ανήλικα πρόσωπα.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top