ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με ειδικά κουπόνια θα εξυπηρετούνται οι ασθενείς στα φαρμακεία των δημοσίων νοσηλευτηρίων - Τα σημεία πώλησης

Με ειδικά κουπόνια θα εξυπηρετούνται οι ασθενείς στα φαρμακεία των δημοσίων νοσηλευτηρίων - Τα σημεία πώλησης

Στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας του για βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και ελαχιστοποίηση της ταλαιπωρίας των ασθενών, ο Ο.Κ.Υπ.Υ. προχωρεί άμεσα στην εφαρμογή απλοποιημένων διαδικασιών για την προμήθεια φαρμάκων και αναλωσίμων από τα Φαρμακεία των δημοσίων νοσηλευτηρίων, με την έκδοση ειδικών κουπονιών (Vouchers).

Οι ασθενείς θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να προμηθεύονται, εκ των προτέρων όσα κουπόνια επιθυμούν, ούτως ώστε να μην απαιτείται να επισκέπτονται τα ταμεία των νοσηλευτηρίων κάθε φορά που προμηθεύονται φάρμακα και αναλώσιμα από τα φαρμακεία, μειώνοντας έτσι αισθητά τον χρόνο εξυπηρέτησής τους. Η ρύθμιση αυτή τίθεται σε εφαρμογή από την Πέμπτη 4 Μαΐου 2023 σε όλα τα νοσηλευτήρια του Ο.Κ.Υπ.Υ.

Συγκεκριμένα, στα Γενικά Νοσοκομεία Λευκωσίας και Αμμοχώστου οι ασθενείς θα μπορούν να προμηθεύονται τα κουπόνια απευθείας από τις εγγραφές των φαρμακείων, ενώ στα Γενικά Νοσοκομεία Λεμεσού, Λάρνακας, Πάφου, Πόλεως Χρυσοχούς, Τροόδους και στο Μακάρειο Νοσοκομείο, θα μπορούν να τα προμηθεύονται από τις εγγραφές των νοσοκομείων.

Με γνώμονα πάντοτε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πολιτών και τη βέλτιστη φροντίδα των ασθενών, ο Ο.Κ.Υπ.Υ. αξιολογεί συνεχώς τις ανάγκες και στα πλαίσια συγκεκριμένου στρατηγικού σχεδιασμού προβαίνει στις αναγκαίες ρυθμίσεις ώστε τα δημόσια νοσηλευτήρια να καταστούν πρότυπα κέντρα παροχής υπηρεσιών υγείας.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top