ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σιζόπουλος: «Χρειάζονται άμεσες βελτιώσεις στο ΓεΣΥ»

Σιζόπουλος: «Χρειάζονται άμεσες βελτιώσεις στο ΓεΣΥ»

Ως ΕΔΕΚ εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι χρειάζεται άμεσα να γίνουν κάποιες σημαντικές βελτιώσεις στον τρόπο εφαρμογής του ΓεΣΥ, ανέφερε, το πρωί της Παρασκευής, ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος, ο οποίος μαζί με αντιπροσωπεία του κόμματος επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών.

Ο Μαρίνος Σιζόπουλος και τα μέλη της ΕΔΕΚ έδωσαν λουλούδια στους νοσηλευτές και τις νοσηλεύτριες του δημόσιου νοσηλευτηρίου της Λεμεσού, εκφράζοντας τις ευχαριστίες τους, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, «για τη σημαντική συνεισφορά την οποίαν έχουν στο επίπεδο περίθαλψης που προσφέρουν στους ασθενείς συμπατριώτες μας».

«Με αυτή την ευκαιρία και όπως έχει αποδείξει η πανδημία του κορωνοϊού, ο δημόσιος τομέας της υγείας θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα ισχυρός για να μπορέσει να αποτελέσει, όντως, τη ραχοκοκαλιά του ΓεΣΥ», πρόσθεσε.

Υπέδειξε, ακόμη, πως «όπως έχει αποδειχθεί και σε άλλες ανεπτυγμένες χώρες, με υψηλό επίπεδο ιατρικής περίθαλψης, η υποβάθμιση του δημόσιου τομέα οδήγησε σε σοβαρές περιπέτειες και σοβαρά προβλήματα όσον αφορά το επίπεδο της προσφερόμενης περίθαλψης».

Είναι γι αυτό ακριβώς το λόγο, συνέχισε ο Μαρίνος Σιζόπουλος, που ως ΕΔΕΚ εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι χρειάζεται άμεσα να γίνουν κάποιες σημαντικές βελτιώσεις στον τρόπο εφαρμογής του ΓεΣΥ, έτσι ώστε να στηριχθεί ακόμη περισσότερο ο δημόσιος τομέας, να επιλυθούν κάποια συγκεκριμένα προβλήματα τα οποία υπάρχουν, για να μπορέσει να ανταποκριθεί με την μεγαλύτερη δυνατή επάρκεια στις νέες συνθήκες, όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top