ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μοτοσικλετιστές πραγματοποίησαν την ευχή του μικρού Χαράλαμπου - Συγκεντρώθηκαν έξω από το Γ.Ν.Αμμοχώστου

Μοτοσικλετιστές πραγματοποίησαν την ευχή του μικρού Χαράλαμπου - Συγκεντρώθηκαν έξω από το Γ.Ν.Αμμοχώστου

Μια όμορφη και συγκινητική κίνηση από μοτοσικλετιστές οι οποίοι βρέθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, χαρίζοντας χαμόγελο στο μικρό μόλις τεσσάρων χρονών Χαράλαμπο.

Ο μικρός Χαράλαμπος νοσηλεύεται εδώ και ένα μήνα περίπου στο Γ.Ν.Αμμοχώστου. Ο τετράχρονος τρέφει αγάπη για τις μοτοσικλέτες και συγκεκριμένα για τα βίντεο της ομάδας Avgorou Bikers Club.

Πρόκειται για μια ομάδα μοτοσικλετιστών όπου μέσα από τις δράσεις τους έχουν σκοπό να χαρίσουν χαμόγελα σε παιδιά αλλά και να ενημερώσουν για την σωστή ασφάλεια στον δρόμο όπως και τους κινδύνους που ενέχει η οδήγηση μοτοσικλέτας.

Ο Πρόεδρος του Avgorou Bikers Club, Ανδρέας Φουσκουλλής μιλώντας στο ThemaOnline, ανέφερε πως μόλις τους γνωστοποιήθηκε από συγγενικό πρόσωπο του μικρού Χαράλαμπου η επιθυμία του να τους δει από κοντά, αμέσως απάντησαν θετικά και μαζί με ένα μικρό δώρο συγκεντρώθηκαν με τις μοτοσικλέτες τους έξω από το Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

Το χαμόγελο και η χαρά του μικρού Χαράλαμπου, όταν τους είδε, φώτισε το πρόσωπο του. Για λίγο κατέβηκε από το δωμάτιο στο οποίο νοσηλεύεται και απόλαυσε λίγες στιγμές με την αγαπημένη του ομάδα μοτοσικλετιστών.

 

Δείτε βίντεο από τη στιγμή:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top