Έσπασε το ρεκόρ Γκίνες μαγειρεύοντας για 100 ώρες… χωρίς ανάσα

Έσπασε το ρεκόρ Γκίνες μαγειρεύοντας για 100 ώρες… χωρίς ανάσα

Το ρεκόρ Γκίνες συνεχούς μαγειρέματος κατέρριψε μια γυναίκα από την Νιγηρία, η οποία μαγείρευε επί 100 ώρες χωρίς σταματημό. Η Νιγηριανή σεφ είπε ότι το έκανε για την ίδια, αλλά και για να αναδείξει τη χώρα της καθώς και τον ρόλο των γυναικών της Αφρικής.

Η Χίλντα Μπάσεϊ έσπασε τα κοντέρ κάνοντας αυτό που αγαπά. «Είχα ανάγκη να κάνω κάτι που θα είναι πέρα από το συνηθισμένο, να βάλω τον εαυτό μου στο χάρτη, να βάλω τη Νιγηρία στο χάρτη όπως και τις γυναίκες της Αφρικής» δήλωσε η σεφ.

Έκανε διάλειμμα 5 λεπτά ανά ώρα

Η Νιγηριανή σεφ μαγείρευε μέσα στο εμπορικό κέντρο της Νιγηρίας, από σούπες μέχρι στιφάδο με έμφαση στα τοπικά πιάτα. Έκανε μόνο πέντε λεπτά διαλείμματα ανά ώρα, καθώς και μία ώρα διάλειμμα κάθε 12 ώρες, προκειμένου να καλύψει και τις σωματικές της ανάγκες.

«Καμία γυναίκα δεν ξυπνά ένα πρωί και λέει θα πάω να μαγειρέψω για 100 ώρες. Ακόμα και με 50 ώρες “καίγεται” το μυαλό σου, οπότε ναι, είναι ένα καλό ρεκόρ, είμαι υπερήφανη για εκείνη» λέει μία θαυμάστριά της Χίλντα Μπάσεϊ.

Το προηγούμενο ρεκόρ κατέκτησε το 2019. ο Ινδός Λάντα Τόντον ο οποίος κατάφερε να μαγειρεύει για 87 ώρες και 45 λεπτά.

 

Πηγή: in.gr

 

Διαφωνεί με πρόνοιες πρότασης νόμου για Συμβούλους κρατικών αξιωματούχων η Ελεγκτική – «Γραμματείς και μη επιστημονικό προσωπικό, δεν είναι Σύμβουλοι…»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE