ΕΛΛΑΔΑ

Ελλάδα: Σε μονοπάτι προς την παραλία «Ναυάγιο» κατήγγειλε η τουρίστρια πως έγινε η απόπειρα βιασμού της από μοναχό

Ελλάδα: Σε μονοπάτι προς την παραλία «Ναυάγιο» κατήγγειλε η τουρίστρια πως έγινε η απόπειρα βιασμού της από μοναχό

Σάλος στη Ζάκυνθο και στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου των Κρημνών, μετά την καταγγελία νεαρής τουρίστριας για απόπειρα βιασμού από 42χρονο μοναχό λίγα μέτρα μακριά από τη Μονή.

Όπως ξεκαθαρίζει στο protothema.gr μέλος της μοναστικής κοινότητας της Ιερά Μονής, ο 42χρονος δεν ήταν η πρώτη φορά που φιλοξενούνταν στην Μονή, ωστόσο ποτέ δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα: «Μέσα στο Μοναστήρι δεν συνέβη τίποτα απολύτως. Ο μοναχός που κατηγορείται από την τουρίστρια είναι παλαιοημερολογίτης και ήρθε σε εμάς για λίγες ημέρες φιλοξενίας, όντως δεν έχει χαρτιά γιατί όπως μας έχει πει, έχει πεθάνει ο ηγούμενός του στα Γιάννενα και δεν πρόλαβε να τακτοποιήσει την υπόθεσή του. Είναι γνωστός εδώ τον ξέρουμε δεν μας είχε δώσει ποτέ καμία αφορμή».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 42χρονος μοναχός συναντήθηκε με την τουρίστρια στο μονοπάτι προς την παραλία «Ναυάγιο»: «Αν συνέβη κάτι, και από πληροφορίες ότι λέμε, έγινε 400 μέτρα από τη Μονή σε ένα παρεκκλήσιο όπου έχουμε πηγαίνοντας προς "Ναυάγιο". Είχε πάει εκεί ο άνθρωπος και στην διαδρομή συναντήθηκε με την τουρίστρια τώρα τι συνέβη κανένας δεν ξέρει. Εκείνη του ζήτησε να την πάει μέχρι την εκκλησία δεν ξέρω κάτι περισσότερο. Μαθαίνω όμως ότι εκείνη πέφτει συνεχώς σε αντιφάσεις».

Σύμφωνα με το σήμα της Αστυνομίας, η τουρίστρια ζήτησε κάποιες πληροφορίες από τον μοναχό, ωστόσο αυτός δεν αποκρίθηκε, καθώς δεν μιλούσε αγγλικά. Στη συνέχεια, η 32χρονη επισκέφτηκε χώρο δίπλα στη Μονή, με τον 42χρονο καλόγερο, ο οποίος ήταν φιλοξενούμενος εκεί, καθώς κατάγεται από τα Γιάννενα, να την ακολουθεί και με τη χρήση σωματικής βίας, τη θώπευσε στο στήθος και την τραυμάτισε, όταν εκείνη προσπάθησε να αντισταθεί. Τελικά, κατάφερε να διαφύγει, καλώντας σε βοήθεια και κατήγγειλε το δράστη.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top