Τουρίστρια στη Ρόδο αντιλήφθηκε ότι τη βιντεοσκοπούσαν ενώ έκανε σεξ

Τουρίστρια στη Ρόδο αντιλήφθηκε ότι τη βιντεοσκοπούσαν ενώ έκανε σεξ

Αλλιώς υπολόγιζε να περάσει με έναν Ισραηλινό που γνώρισε σε ένα μπαρ στο Φαληράκι μια 19χρονη Αγγλίδα που βρίσκεται στη Ρόδο για ολιγοήμερες διακοπές κι αλλιώς κατέληξε η ερωτική επαφή τους, καθώς αντιλήφθηκε ότι ο φίλος του τους... βιντεοσκοπούσε κρυφά χωρίς την συγκατάθεσή της!

Η νεαρή, που έχει καταλύσει σε ένα ξενοδοχείο στον Θεολόγο μαζί με δύο φίλες της, κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα Ιαλυσού ότι είχε γνωρίσει πριν από δύο ημέρες δύο άγνωστα αγόρια ηλικίας περίπου 19 χρόνων από το Ισραήλ και έκαναν παρέα. Τα ξημερώματα της Τρίτης τους κάλεσε στο δωμάτιό της, όπου ήρθε σε ερωτική επαφή με τον έναν από αυτούς με την θέλησή της.

Όμως, ξαφνικά, είδε τον δεύτερο Ισραηλινό να καταγράφει τις περιπτύξεις τους και έβαλε αγανακτισμένη τις φωνές, με τους δυο φίλους να το βάζουν στα πόδια. Όπως είπε, δεν γνωρίζει τα στοιχεία τους ή πού διαμένουν κι έτσι οι έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό τους βρίσκονται σε εξέλιξη, καθώς σε βάρος των δύο Ισραηλινών έχει υποβληθεί μήνυση για παραβίαση των προσωπικών δεδομένων της 19χρονης.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.