LIFESTYLE

Χρήστος Μάστορας: «Είμαστε ερωτευμένοι» - Τι είπε για το ενδεχόμενο γάμου με Καληφώνη - Βίντεο

Χρήστος Μάστορας: «Είμαστε ερωτευμένοι» - Τι είπε για το ενδεχόμενο γάμου με Καληφώνη - Βίντεο

Ο Χρήστος Μάστορας αναφέρθηκε για πρώτη φορά σε συνέντευξή του στη Γαρυφαλλιά Καληφώνη, με την οποία είναι ζευγάρι τον τελευταίο καιρό.

Τα μέλη της μπάντας «Μέλισσες» βρέθηκαν καλεσμένα στην εκπομπή «Κοσμοράδιο 95,1» και ο τραγουδιστής ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να παντρευτούν ή να αποκτήσουν παιδιά.

«Τι εννοείς αν σκέφτομαι την οικογένεια; Όλοι δεν σκέφτονται μετά τα 30 ότι κάποια στιγμή να ‘χαμε ένα κουτσούβελο έτσι να τρέχει εδώ πέρα; Εγώ δεν έχω βγει να πω δημόσια κάτι. ώτα με στρέιτ τώρα, μη μου το πας από δω κι από κει. Εμένα τι με ρωτάς; Είναι ώρα τώρα να σκεφτόμαστε τέτοια πράγματα; Είμαστε ερωτευμένοι, είμαστε μια χαρά. Μια χαρά περνάω αλλά ο γάμος πού κολλάει; Αν το σκεφτώ, θα το κάνω. Όταν είναι κατάλληλη η στιγμή, κινούμαι αστραπιαία» είπε ο Χρήστος Μάστορας.

Τέλος, ο τραγουδιστής κλήθηκε να σχολιάσει τις πιθανότητες να κατεβεί στην πολιτική, όπως συνέβη με αρκετούς άλλους από τον καλλιτεχνικό χώρο. «Όχι, με κεφαλαία γράμματα, ξεκάθαρα» ήταν η απάντησή του.

Δείτε το βίντεο

Πηγή: protothema.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top