Νεοσύλλεκτοι: Έτσι θα γίνει η διαδικασία επιλογή σε Όπλα-Σώματα, Κλάδους και Μονάδες της Εθνικής Φρουράς

Νεοσύλλεκτοι: Έτσι θα γίνει η διαδικασία επιλογή σε Όπλα-Σώματα, Κλάδους και Μονάδες της Εθνικής Φρουράς

Το Υπουργείο Άμυνας ανακοινώνει ότι, στις 7 Ιουλίου 2023, ο Υπουργός Άμυνας κ. Μιχάλης Γιωργάλλας θα παρευρεθεί στη διαδικασία επιλογής των νεοσυλλέκτων της 2023 ΕΣΣΟ σε Όπλα-Σώματα, Κλάδους και Μονάδες της Εθνικής Φρουράς.

Η επιλογή θα πραγματοποιηθεί μέσω πιστοποιημένου λογισμικού προγράμματος, το οποίο θα αντλήσει στοιχεία που κατέθεσαν ηλεκτρονικά οι νεοσύλλεκτοι στην πλατφόρμα του Υπουργείου Άμυνας.

Η χρήση του συγκεκριμένου λογισμικού προγράμματος διασφαλίζει κατά απόλυτο τρόπο το αδιάβλητο της διαδικασίας, η οποία δεν επιδέχεται οποιαδήποτε ανθρώπινη παρέμβαση. Η αξιοκρατία στον τρόπο επιλογής των εθνοφρουρών γίνεται με μετρήσιμα κριτήρια τα οποία καθορίζονται από τον πίνακα μοριοδότησης των στρατευσίμων και τη δήλωση προτιμήσεών τους.

Σημειώνεται ότι, με το πέρας της διαδικασίας, τα αποτελέσματα θα τηρηθούν από την Επιτροπή Επιλογικής Διαδικασίας και θα κοινοποιηθούν στους στρατεύσιμους την ημέρα κατάταξής τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE