LIKE ONLINE

Κατέβασαν 19 επιβάτες από αεροπλάνο στο εξωτερικό – Ο απίστευτος λόγος

Κατέβασαν 19 επιβάτες από αεροπλάνο στο εξωτερικό – Ο απίστευτος λόγος

Φανταστείτε τώρα να είστε στο αεροπλάνο και να ακούσετε τον πιλότο να σας λέει ότι δεν μπορεί να απογειωθεί λόγω… βάρους! Αυτό έζησαν οι επιβάτες πτήσης από το Λανθαρότε στα Κανάρια Νησιά προς τη Βρετανία.

Πάντως, αν στο πρώτο άκουσμα σαν φαίνεται εξοργιστικό, οι επιβάτες, και οι πάνω από 1,5 εκατομμύριο θεατές του βίντεο που ανέβηκε στα social media, έχουν ξετρελαθεί και εύχονται να συμβεί και στη δική τους πτήση!
Γιατί; Γιατί η αεροπορική, όπως αναφέρει η Daily Mail, έδωσε ισχυρό κίνητρο σε όσους προθυμοποιούνταν να κατέβουν από το αεροπλάνο!

«Σας ευχαριστώ που είστε εδώ. Είναι όμως ένα πολύ βαρύ αεροσκάφος. Και σε συνδυασμό με τον μικρό διάδρομο σε αυτό το αεροδρόμιο και με τις τρέχουσες δυσμενείς καιρικές συνθήκες εδώ στο Λανθαρότε, είναι πολύ δύσκολο το αεροπλάνο να απογειωθεί» λέει ο πιλότος στο βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok και έχει ήδη γίνει viral.

«Έχοντας ως πρώτη προτεραιότητα την ασφάλεια όλων μας, με τις τρέχουσες συνθήκες είναι αδύνατον να πετάξουμε. Και τώρα λογικά θα αναρωτιέστε τι θα γίνει. Ο μόνος τρόπος να φύγουμε είναι να γίνει ελαφρύτερο το φορτίο του αεροσκάφους. Και πώς θα γίνει αυτό;

Θέλω αν είναι δυνατόν να ζητήσω από 20 εθελοντές να μην πετάξουν απόψε προς το Λίβερπουλ. Και φυσικά, θα υπάρξει κίνητρο. Η EasyJet μας ενημέρωσε ότι θα προσφέρει έως και 500 ευρώ για κάθε επιβάτη που θα κατέβει από το αεροπλάνο» κατέληξε ο πιλότος.

«Θα σήκωνα το χέρι μου τόσο γρήγορα που θα έβγαζα τον ώμο μου»!

Αρκετά από τα –χιλιάδες σχόλια- στέκονται, όπως είναι λογικό, στο ποσό που προσφέρει η εταιρεία για να πείσει τους επιβάτες να κατέβουν από το αεροσκάφος. «Ακούς πολλές ζώνες να ανοίγουν όταν ο πιλότος αναφέρει τα 500 ευρώ» γράφει κάποιος. «Θα σήκωνα το χέρι που τόσο γρήγορα που θα έβγαζα τον ώμο μου» σχολιάζει κάποιος άλλος.

«Θα έτρεχα με χαρά» γράφει άλλος χρήστης. Πάντως κάποιοι σχολιάζουν ότι το «μέχρι 500 ευρώ» που είπε ο πιλότος μπορεί να σημαίνει ότι στο τέλος θα τους δώσουν 20 ευρώ!

«Πρόκειται για μια επιχειρησιακή απόφαση ρουτίνας σε αυτές τις συνθήκες και οι περιορισμοί βάρους ισχύουν για όλες τις αεροπορικές εταιρείες για λόγους ασφαλείας» δήλωσε εκπρόσωπος της EasyJet στη Liverpool Echo.

 

 

Πηγή: in.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μαρίνα Λεμεσού: Επιχείρησαν να φύγουν από το parking χωρίς να πληρώσουν - Πρόταξαν μαχαίρι σε αστυνομικούς

Επεισόδια έξω από ΑΔΕ Λεμεσού: Αύριο η απόφαση για τους 10 που συνελήφθησαν - Τα αδικήματα που τους βαραίνουν

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Ιωάννα Τούνη: Ο προβληματισμός που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους – «Δεν ξέρω τι πάει λάθος»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top