ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οδηγίες για νεοεισερχόμενους φοιτητές σε Παν. Κύπρου και ΤΕΠΑΚ - Όλες οι πληροφορίες

Οδηγίες για νεοεισερχόμενους φοιτητές σε Παν. Κύπρου και ΤΕΠΑΚ - Όλες οι πληροφορίες

Τα αποτελέσματα για τις θέσεις στα Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Κύπρου και τις Στρατιωτικές Σχολές της Ελλάδας ανακοινώθηκαν και πλέον οι νεοεισερχόμενοι φοιτητές πρέπει να προχωρήσουν σε κράτηση της θέσης τους και στη συνέχεια σε εγγραφή στο πανεπιστήμιο.

Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ), ενημερώνει τους επιτυχόντες ότι οι εγγραφές όλων των νεοεισερχόμενων φοιτητών/τριών που εξασφάλισαν θέση μέσω των Παγκύπριων Εξετάσεων του 2023 θα γίνονται ηλεκτρονικά μέσω της Διαδικτυακής Πύλης (Portal), από τη μέρα ανακοίνωσης της κατανομής θέσεων (Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2023) μέχρι και τη Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023 (11:59 μ.μ.). Οι εισακτέοι/ες φοιτητές/τριες παρακαλούνται όπως ακολουθήσουν προσεκτικά τις οδηγίες που αναφέρονται στο σύνδεσμο Εγγραφή και Κράτησης Θέσης (εδώ).

Περισσότερες πληροφορίες βρείτε εδώ.

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου, ενημερώνει ότι όσες/όσοι εξασφαλίσουν θέση στο Πανεπιστήμιο Κύπρου μέσω των Παγκύπριων Εξετάσεων και θα είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν τη φοίτησή τους τον Σεπτέμβριο 2023, θα πρέπει να κρατήσουν τη θέση τους ηλεκτρονικά επιλέγοντας το σύνδεσμο Κράτηση Θέσης στις Ανακοινώσεις στην ιστοσελίδα www.ucy.ac.cy/aasw, από την Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2023 (ώρα 13:00) μέχρι και την Τρίτη, 25 Ιουλίου 2023 (ώρα 13:00).

Σχετικές οδηγίες για την κράτηση θέσης θα αναρτηθούν στις Ανακοινώσεις στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας (ΥΣΦΜ), στη διεύθυνση www.ucy.ac.cy/aasw.

Παράλληλα, οι άρρενες οι οποίοι εξασφάλισαν θέση στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και δεν θα φοιτήσουν κατά το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 λόγω κατάταξής τους στην Εθνική Φρουρά, θα πρέπει να κρατήσουν τη θέση τους ηλεκτρονικά στη διεύθυνση www.ucy.ac.cy/aasw όπως πιο πάνω και να δηλώσουν το ακαδημαϊκό έτος έναρξης φοίτησής τους (υπάρχει δυνατότητα καταχώρησης έναρξης φοίτησης στην αίτηση). Όσοι εθνοφρουροί δεν θα έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο κατά την πιο πάνω περίοδο, μπορούν να συμπληρώσουν το έντυπο εγγραφής που βρίσκεται στις “Ανακοινώσεις” στην ιστοσελίδα www.ucy.ac.cy/aasw και να το στείλουν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο [email protected] μέχρι 11 Αυγούστου 2023.

Περισσότερες πληροφορίες βρείτε εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top