ΠΑΡΑ-THEMA

Σε σουβλατζίδικο πολύτεκνης μάνας επέλεξε να γευματίσει η Υφυπουργός Πρόνοιας - Φωτογραφίες

Σε σουβλατζίδικο πολύτεκνης μάνας επέλεξε να γευματίσει η Υφυπουργός Πρόνοιας - Φωτογραφίες

Η Υφυπουργός Κοινωνικής Πρόνοιας η οποία βρέθηκε σήμερα Παρασκευή 28/7 στη Λεμεσό μαζί με την ομάδα της, επέλεξε το μεσημέρι να γευματίσει σε ένα μικρό στέκι, σουβλατζίδικο πολύτεκνης μητέρας και εθελόντριας.

Η Μαριλένα Ευαγγέλου, όπως είχαμε πληροφορηθεί τις προηγούμενες μέρες είχε ενημερώσει την εθελόντρια ότι θα ήθελε να γευματίσει στο δικό της μαγαζί. 

Μαζί με τις συνεργάτιδες  κάθισαν στον εξωτερικό χώρο, παρά την ζέστη και επέλεξαν μια ποικιλία κρεατικών για να γευματίσουν.

Πρόκειται για μαγαζί ιδιοκτησίας πολύτεκνης μητέρας, η οποία δίνει αγώνα καθημερινά μέσω εθελοντικής δράσης για να βοηθήσει συμπολίτες και να ακουστεί η φωνή τους.

Η Ελενα Χρίστου, συνιδιοκτήτρια του υποστατικού, μαζί με το γιό της Μαρίνο, ανέφερε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media : «Η Υφυπουργός Κοινωνικής Πρόνοιας που έδωσε νόημα στην λέξη πρόνοια. Η Μαριλένα Ευαγγέλου είναι η Υφυπουργός της διπλανής πόρτας και την ευχαριστώ ιδιαίτερα που με τίμησε με την επίσκεψη της σήμερα. Απλά, σεμνά και ταπεινά! Δίπλα στον άνθρωπο. Αγαπώ αυτή την ομάδα λείπει όμως μια άλλή κοπέλα που της αξίζουν πολλά ευχαριστώ».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top