ΕΔΕΚ: Δεν έχει συνυπογράψει κοινή δήλωση με κανένα για το θέμα του «δημάρχου» της κατεχόμενης Αμμοχώστου

ΕΔΕΚ: Δεν έχει συνυπογράψει κοινή δήλωση με κανένα για το θέμα του «δημάρχου» της κατεχόμενης Αμμοχώστου

Η ΕΔΕΚ διαψεύδει κατηγορηματικά την είδηση που κυκλοφορεί και την εντύπωση που δημιουργείται, ότι ο Δημοτικός Σύμβουλος της ΕΔΕΚ Αμμοχώστου, έχει συνυπογράψει κοινή δήλωση με τους δημοτικούς συμβούλους του ΕΛΑΜ και της Αληλλεγγύης για το θέμα της πρόσκλησης προς τον ψευδοδήμαρχο της κατεχόμενης Αμμοχώστου, να συμμετάσχει στην αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η ΕΔΕΚ έχει εκφράσει τις δικές της θέσεις και δημοσιοποίησε την έντονη αντίδραση της, από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το θέμα, με παρέμβαση του Προέδρου του κόμματος και ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου, την Τετάρτη το βράδυ.

Η ΕΔΕΚ έχει τη δική της επιχειρηματολογία, δεν έχει συμπλεύσει και δεν έχει συνεννοηθεί με κανένα και ως εκ τούτου δεν έχει συνυπογράψει οτιδήποτε.

Καταλαβαίνουμε, ότι η ακαριαία και έντονη αντίδραση της ΕΔΕΚ, που ήταν και η πρώτη δημόσια ξεκάθαρη αντίδραση, χάλασε τους σχεδιασμούς κάποιων, οι οποίοι θέλησαν να θολώσουν τα νερά, να διαστρεβλώσουν την αλήθεια και να χρεώσουν στην ΕΔΕΚ τη συνεννόηση με άλλους.

Γι’ αυτό και αναγκαζόμαστε να αποκαταστήσουμε την αλήθεια, προς απογοήτευση αλαλαζόντων κυμβάλων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE