ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γύρω στις 20.30 αναμένεται η πτήση της Cyprus Airways από Ρώμη

Γύρω στις 20.30 αναμένεται η πτήση της Cyprus Airways από Ρώμη

Γύρω στις 20.30 απόψε, αναμένεται να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Λάρνακας η πτήση της Cyprus Airways από τη Ρώμη η οποία λόγω τεχνικού προβλήματος δεν πραγματοποιήθηκε για τεχνικούς λόγους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας «η πτήση CY 341 της Cyprus Airways, την οποία εκτελούσε η εταιρεία Nordica για λογαριασμό του αερομεταφορέα, που ήταν προγραμματισμένη να αναχωρήσει από το αεροδρόμιο Φιουμιτσίνο της Ρώμης, το βράδυ της 29ης Αυγούστου για τη Λάρνακα, αναβλήθηκε για τεχνικούς λόγους. Οι επιβάτες μεταφέρθηκαν από την Cyprus Airways σε ξενοδοχεία στην Ρώμη».

Προστίθεται ότι «παρ’ όλο που δεν ήταν μεγάλο πρόβλημα, οι τοπικοί μηχανικοί χρειάστηκαν ένα ανταλλακτικό που δεν ήταν διαθέσιμο στο Fiumicino και έπρεπε να μεταφερθεί αεροπορικώς από τη Φρανκφούρτη της Γερμανίας. Ωστόσο κατά την άφιξη ένα από τα ανταλλακτικά δεν ήταν σωστό και έπρεπε να γίνει άλλη παραγγελία, με παρόμοιο χρόνο αποστολής προκαλώντας περαιτέρω καθυστέρηση».

Σημειώνεται ακόμα ότι «επειδή το αεροσκάφος και το πλήρωμα πτήσης ήταν της Nordica, η Cyprus Airways έπαιρνε τις σχετικές πληροφορίες από την εταιρεία, γεγονός που προκάλεσε προβλήματα στην έγκαιρη και ακριβή επικοινωνία με τους επιβάτες, προκαλώντας απογοήτευση».

Τελικά, τα ανταλλακτικά παραλήφθηκαν "και το αεροσκάφος εγκρίθηκε να πραγματοποιήσει το ταξίδι με ασφάλεια, τηρουμένων των υψηλών ορίων ασφαλείας της Cyprus Airways. Ετσι η πτήση CY 341 αναχώρησε για την Λάρνακα στις 16:20 ώρα Ρώμης και αναμένεται να προσγειωθεί στις 20:30 ώρα Κύπρου».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «ο χειρισμός της περίπτωσης έγινε με κύριο γνώμονα την ασφάλεια που αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα της Cyprus Airways. Η εταιρεία απολογείται για την όποια αναστάτωση προκλήθηκε από περιστάσεις πέραν του ελέγχου της».

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top