Έκτακτη σύσκεψη στο Προεδρικό μετά τα επεισόδια στη Λεμεσό – Στο τραπέζι οι ευθύνες και οι τρόποι αντιμετώπισης

Έκτακτη σύσκεψη στο Προεδρικό μετά τα επεισόδια στη Λεμεσό – Στο τραπέζι οι ευθύνες και οι τρόποι αντιμετώπισης

Έκτακτη σύσκεψη συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετά τα χθεσινοβραδινά επεισόδια στη Λεμεσό.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συγκάλεσε σύσκεψη, για το πρωί του Σαββάτου στις 11:00 το πρωί, με θέμα συζήτησης τα όσα απαράδεκτα έγιναν στη Λεμεσό, ενώ θα συζητηθούν και τρόποι αντιμετώπισης της κατάστασης.

Στη σύσκεψη έχουν κληθεί και θα παρακαθίσουν οι υπουργοί Δικαιοσύνης και Εσωτερικών, ο Γενικός και Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας και όσοι είχαν την επιχειρησιακή ευθύνη στη Λεμεσό εκ μέρους Αστυνομίας, που είναι ο Αρχηγός και Υπαρχηγός, καθώς και ο Αστυνομικός Διευθυντής Λεμεσού.

Επίσης στην σύσκεψη θα λάβουν μέρος η Υφυπουργός Παρά τω Προέδρω , ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος , ο Διευθυντής του Γραφείου του ΠτΔ και ο Διευθυντής του Γραφειου Τυπου του ΠτΔ.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συμπλοκή στη Λεμεσό: Στο νοσοκομείο 43χρονος με κατάγματα - Τέσσερις συλλήψεις

Συμπλοκή στη Λεμεσό: Στο νοσοκομείο 43χρονος με κατάγματα - Τέσσερις συλλήψεις

Γύρω στις 9 χθες το βράδυ, ένας 38χρονος, δύο 46χρονοι και ένας 43χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συνεπλάκησαν μεταξύ τους, ενώ βρίσκονταν σε δρόμο της Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE