Κακοκαιρία Daniel: Εκκενώνονται Κέντρο Υγείας και Γηροκομείο – Παρατείνεται η απαγόρευση κυκλοφορίας στη Μαγνησία

Κακοκαιρία Daniel: Εκκενώνονται Κέντρο Υγείας και Γηροκομείο – Παρατείνεται η απαγόρευση κυκλοφορίας στη Μαγνησία

Σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά της η κακοκαιρία Daniel. Πτέρυγα του Γηροκομείου Βόλου κατέρρευσε από τα ορμητικά νερά του ποταμού και αναζητείται χώρος να φιλοξενηθούν οι ηλικιωμένοι. Αυτή την ώρα εκκενώνεται προληπτικά το Γηροκομείο, στο οποίο μένουν 20 ηλικιωμένοι.

Εκκενώθηκε ακόμη το Κέντρο Υγείας Αγαλαστής, όπως αποφάσισαν από κοινού ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ Φώτης Σερέτης και ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Νίκος Παπαευσταθίου. Νέο μήνυμα εστάλη από το 112 στους κατοίκους της Μαγνησίας παρατείνοντας την απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλο το νομό.

Απο το βράδυ το σφοδρό κύμα θα χτυπήσει τη Μεσσηνία και τη Λακωνία ενώ απο την Τετάρτη την ανατολική Πελοπόννησο, την Αργολίδα και τη Δυτική Κρήτη.

 ΠΗΓΗ: ertnews.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Μετρά δυνάμεις το ΑΚΕΛ- Μαυρογιάννης, Στεφάνου και η αναζήτηση του «υποψηφίου νίκης»

Προεδρικές 2028: Μετρά δυνάμεις το ΑΚΕΛ- Μαυρογιάννης, Στεφάνου και η αναζήτηση του «υποψηφίου νίκης»

Μπορεί τα φώτα για τις Προεδρικές του 2028 να έχουν πέσει το τελευταίο διάστημα στον ΔΗΣΥ και στη μάχη που προδιαγράφεται στο εσωτερικό του, στο ΑΚΕΛ όμως η απουσία θορύβου δεν σημαίνει και απουσία διεργασιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE