ΔΙΕΘΝΗ

Αυστραλία: Πρόστιμο 1.400 ευρώ σε σέρφερ που έβγαλε βόλτα στο νερό τον πύθωνά του - Βίντεο

Αυστραλία: Πρόστιμο 1.400 ευρώ σε σέρφερ που έβγαλε βόλτα στο νερό τον πύθωνά του - Βίντεο

Άσχημη κατάληξη είχε για τον σέρφερ Ίγκρο Φιούζα από την Αυστραλία η απόφασή του να βγάλει βόλτα πάνω στη σανίδα του τον πύθωνά του Σίβα καθώς οι αρχές της χώρας του επέβαλαν πρόστιμο 1.400 ευρώ (2.322 δολάρια Αυστραλίας).

Όπως εξήγησαν οι αρχές ο σέρφερ αφενός έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του πύθωνα και αφετέρου παραβίασε την άδεια που του έχει δοθεί για να έχει το έρπετο σε δημόσιο χώρο.

Ο σέρφερ από την Αυστραλία απαθανάτισε, μάλιστα, και σε βίντεο τη βόλτα του πύθωνα πάνω στη σανίδα του σερφ στην Χρυσή Ακτή της Αυστραλίας.
«Για να βγάλει κανείς ένα ζώο σε δημόσιο χώρο ή να το επιδείξει απαιτείται ξεχωριστή άδεια», ανέφερε τη Δευτέρα σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Επιστημών του Κουίνσλαντ. «Τα φίδια είναι προφανώς ψυχρόαιμα ζώα και ενώ μπορούν να κολυμπήσουν, γενικά αποφεύγουν το νερό. Ο πύθωνας θα έβρισκε το νερό εξαιρετικά κρύο και τα μόνα φίδια που θα έπρεπε να βρίσκονται στον ωκεανό είναι τα θαλάσσια φίδια» προστίθεται στην ανακοίνωση.

Ο Φίουζα σε δηλώσεις του υποστήριξε ότι στον πύθωνά του αρέσει το νερό και ότι έχει κάνει μαζι του σερφ τουλάχιστον 10 φορές.

«Την παίρνω πάντα μαζί μου στην παραλία και της αρέσει να είναι στο νερό και να κολυμπάει, οπότε μια ημέρα αποφάσισα να την πάω βόλτα με τη σανίδα και της άρεσε» είπε ο σέρφερ στο Australian Broadcasting Corporation. Σύμφωνα με τον ίδιο, μάλιστα, «συνήθως αν δεν της αρέσει κάτι κάνει έναν συριστικό θόρυβο αλλά δεν έκανε κάτι τέτοιο στο νερό».

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Famagusta: Δάφνη και Τεύκρος κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση οι 6 εκ των 9 - Αρχίζει η διαδικασία για τον 10ο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση οι 6 εκ των 9 - Αρχίζει η διαδικασία για τον 10ο

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκαν οι έξι από τους εννέα συλληφθέντες, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top