Απειλή για Βόμβα στο «Ελ. Βενιζέλος» - Καναδός δημοσιογράφος έκανε φάρσα για να τεστάρει τα μέτρα στο αεροδρόμιο

Απειλή για Βόμβα στο «Ελ. Βενιζέλος» - Καναδός δημοσιογράφος έκανε φάρσα για να τεστάρει τα μέτρα στο αεροδρόμιο

Φάρσα αποδείχθηκε τελικά η απειλή για βόμβα σε αεροπλάνο που έφτασε στην Αθήνα από το Τελ Αβίβ. Όλα ξεκίνησαν περίπου στις 18:10 το απόγευμα όταν ένας άνδρας καναδικής υπηκοότητας πήγε στο info box του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος» και είπε ότι αεροπλάνο που είχε ξεκινήσει από το Τελ Αβίβ προκειμένου να έρθει στην Αθήνα έχει βόμβα.

Ο άνδρας έχει προσαχθεί και ελέγχεται από τις αρχές. Οπως προέκυψε, πρόκειται για Καναδό δημοσιογράφο, ο οποίος είπε ότι καλύπτει τον πόλεμο στο Ισραήλ και τηνη απομάκρυνση Καναδών πολιτών. Κατά δήλωσή του, σκέφτηκε να κάνει αυτή τη φάρσα για να τεστάρει τα μέτρα στο αεροδρόμιο της Αθήνας!

Το αεροσκάφος πάντως ελέγχθηκε από άντρες των ΤΕΕΜ και σκυλιά.

Πηγή: protothema.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολλά υποσχόμενος ο τομέας της αμυντικής βιομηχανίας στην Κύπρο»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολλά υποσχόμενος ο τομέας της αμυντικής βιομηχανίας στην Κύπρο»

Η κυπριακή αμυντική βιομηχανία «δεν είναι μόνο ένας πολλά υποσχόμενος τομέας για την οικονομία μας, αλλά συμβάλλει καθοριστικά και στην προσπάθειά μας για ενίσχυση της αποτρεπτικής ισχύος της χώρας μας», αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στο Χ.

BEST OF TOTHEMAONLINE