ΕΛΛΑΔΑ

Α. Πρωτοψάλτη: Τα έσοδα από 3 συναυλίες θα πάνε για τους πρόσφυγες

Α. Πρωτοψάλτη: Τα έσοδα από 3 συναυλίες θα πάνε για τους πρόσφυγες

Η αναπληρωτής υπηρεσιακή υπουργός Τουρισμού Άλκηστις Πρωτοψάλτη γνωστοποίησε χθες, Πέμπτη, στον Υπουργό Οικονομίας Νίκο Χριστοδουλάκη ότι προσφέρει στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου την αμοιβή της από τρεις συναυλίες (στο Βεάκειο στον Πειραιά, στην Πάτρα και στο Μαραθώνα) για την αντιμετώπιση άμεσων αναγκών που προκύπτουν από τη συνεχώς αυξανόμενη ροή μεταναστών και προσφύγων προς τα νησιά και ιδίως τη Λέσβο.

«Οι εικόνες που αντικρίζουμε καθημερινά με συγκλονίζουν. Η κίνησή μου αυτή είναι το ελάχιστο που μπορώ να προσφέρω» δήλωσε η δημοφιλής τραγουδίστρια.

Εν τω μεταξύ σήμερα η κ. Πρωτοψάλτη συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη και συζήτησαν για τις φετινές υψηλές επιδόσεις που καταγράφηκαν στον τουρισμό της Αθήνας και τις μεγάλες, όπως συμφώνησαν, προοπτικές που υπάρχουν να αυξηθεί ακόμα περισσότερο τα επόμενα χρόνια.

Πολιτιστικά, μουσικά, αθλητικά και άλλα δρώμενα μπορούν να συμβάλουν στην προσέλκυση μεγαλύτερου αριθμού τουριστών, όπως αναφέρθηκε στη συνάντηση, με την επισήμανση ότι έτσι εμπλουτίζεται το τουριστικό προϊόν και προσελκύεται μεγαλύτερος αριθμός τουριστών με ειδικά ενδιαφέροντα.

Όπως ανέφερε η υπουργός,  στόχος της συνάντησης είναι «η κινητοποίηση και ο συντονισμός όλων των δυνάμεων ώστε ο τουρισμός της χώρας, που αποτελεί την καρδιά της Ελλάδας, να χτυπά δυνατά σε όλο τον κόσμο»

Ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Καμίνης παρουσίασε στην κυρία Πρωτοψάλτη τους άξονες της στρατηγικής του δήμου, με αιχμή την Εταιρία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών και στόχο να ενισχυθεί η Αθήνα ως αυτόνομος τουριστικός προορισμός.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top