ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ψώνισαν τις γιορτές οι Λεμεσιανοί: Μεγάλη επισκεψιμότητα στο My Mall Limassol – Οι εκπτώσεις, οι πωλήσεις και η χρονιά ρεκόρ

Ψώνισαν τις γιορτές οι Λεμεσιανοί: Μεγάλη επισκεψιμότητα στο My Mall Limassol – Οι εκπτώσεις, οι πωλήσεις και η χρονιά ρεκόρ

Μεγάλη ήταν η επισκεψιμότητα που καταγράφηκε κατά την περίοδο των εορτών στο εμπορικό κέντρο της Λεμεσού, My Mall Limassol, με τους επισκέπτες να ξεπερνούν τις 20,000 σε ημερήσια βάση.

Μιλώντας στο ThemaOnline o CEO και συνιδιοκτήτης του My Mall Limassol, Ανδρέας Χατζημιτσή, ανέφερε πως, «η περίοδος των εορτών κινήθηκε πάρα πολύ καλά, εξαιρετικά θα έλεγα, τόσο σε επισκεψιμότητα όσο και στις πωλήσεις».

Βλέποντας τους αριθμούς που καταγράφηκαν, συνέχισε, «η επισκεψιμότητα που υπήρξε κατά την περίοδο των εορτών, άγγιξε τις 25,000 κόσμο σε ημερήσια βάση. Ταυτόχρονα, εξίσου καλά κινήθηκαν και οι πωλήσεις, αφού με τα στοιχεία που υπάρχουν μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου, παρατηρείται αύξηση συγκρίνοντας με τα στοιχεία που καταγραφήκαν τον αντίστοιχο μήνα το 2019, που ήταν μια χρονιά ρεκόρ», είπε χαρακτηριστικά.

«Η σύγκριση που έγινε μεταξύ 2023 και 2019, έγινε επειδή το 2019 ήταν μια πάρα πολύ καλή χρονιά σε θέμα πωλήσεων. Μετέπειτα είχε ακολουθήσει η πανδημία έτσι ήταν μια πολύ διαφορετική περίοδος για να μπορεί να συγκριθεί», εξήγησε ο κ. Χατζημιτσή προσθέτοντας παράλληλα ότι, «κατά την περίοδο της πανδημίας τα καταστήματα είχαν επηρεαστεί πάρα πολύ από τα μέτρα που είχαν ληφθεί, παρ’ όλα αυτά αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε ένα σημείο που μπορούμε να πούμε ότι το κενό που είχε δημιουργηθεί τότε, έχει καλυφτεί».

Αναφερόμενος στις εκπτώσεις που επικρατούσαν κατά την περίοδο των εορτών, ο κ. Χατζημιτσή είπε πως, «οι εκπτώσεις που είχαν τα καταστήματα ήταν αρκετά καλές θεωρώ, από 50% μέχρι και 70%. Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι, οι εκπτώσεις που υπάρχουν τώρα, δεν είναι οι εκπτώσεις που γινόντουσαν παλαιότερα. Τι εννοώ με αυτό; Παλαιότερα ξέραμε ότι εκπτώσεις στα καταστήματα θα υπάρχουν συγκεκριμένες ημερομηνίες, συγκεκριμένες περιόδους. Τώρα, οι εκπτώσεις ξεκινούν πολύ πιο γρήγορα και διαρκούν πολύ περισσότερο. Αυτό, δίνει την ευκαιρία στους καταναλωτές να κάνουν τις αγορές τους και να βρουν τα προϊόντα που θέλουν σε πολύ καλές τιμές».

«Εμείς από πλευράς μας, είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι με το πως κινήθηκαν οι γιορτές, τόσο από πλευράς πωλήσεων, όσο και από πλευράς επισκεψιμότητας και ευελπιστούμε να συνεχίσει αυτή η ανοδική πορεία», κατέληξε ο κ. Χατζημιτσή.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top