LIKE ONLINE

Γιατί ένας άντρας σταματάει να στέλνει μηνύματα – Ποια δικαιολογία του δεν πρέπει να πιστέψουν οι γυναίκες

Γιατί ένας άντρας σταματάει να στέλνει μηνύματα – Ποια δικαιολογία του δεν πρέπει να πιστέψουν οι γυναίκες

Γνωρίσατε κάποιον και φαίνεται να πηγαίνει καλά μεταξύ σας. Έχετε βγει μερικά ραντεβού και, εδώ και μερικές εβδομάδες, ανταλλάσσετε μηνύματα. Μέχρι που τα δικά του αρχίζουν να λιγοστεύουν και, σταδιακά, σταματούν εντελώς, χωρίς προφανή λόγο, αφήνοντάς σας να αναρωτιέστε τι πήγε στραβά.

Ο ειδικός στις σχέσεις Hunt Ethridge εξηγεί γιατί μπορεί να συνέβη αυτό.

Τον κούρασαν τα γραπτά μηνύματα. Σε αυτή την περίπτωση βέβαια δεν μπορείτε να το ξέρετε αν δεν σας το πει ξεκάθαρα. Αν όμως σάς ενδιαφέρει πραγματικά η σχέση, δεν έχετε να χάσετε κάτι κάνοντάς του ένα τηλεφώνημα και διερευνώντας τις προθέσεις του μέσα από την -πιο ξεκάθαρη- προφορική επικοινωνία.

Η σχέση σας δεν είναι τόσο σοβαρή όσο (θέλετε να) νομίζετε. Το γεγονός, ας πούμε, ότι τον γνωρίσατε σε ένα πάρτι ή ένα μπαρ και υπήρξε κάποια έλξη δεν σημαίνει απαραίτητα ότι η σχέση σας θα συνεχιστεί. Μόνο αν επιδιώκουν και οι δύο πλευρές τις συναντήσεις θα υπάρξει εξέλιξη. Διαφορετικά, τα μηνύματα δεν προϋποθέτουν και καμία σπουδαία συναισθηματική επένδυση – μπορεί κάλλιστα εκείνος να ανταλλάσσει μηνύματα με άλλες πέντε ή να είναι παντρεμένος με παιδιά.

Φλερτάρει/έχει σχέση και με άλλες. Ένα φλερτ που εξελίσσεται μέσω μηνυμάτων δεν είναι αρκετά σοβαρό ώστε κάποιος να μπει στη διαδικασία να σας δώσει εξηγήσεις του τύπου: «Πρέπει να σταματήσουμε να επικοινωνούμε, γιατί έχω αρχίσει να βγαίνω με μια άλλη γυναίκα, που μου αρέσει περισσότερο». Απλά, παύει να δίνει σημεία ζωής. Δεν είναι ό,τι καλύτερο, αλλά συμβαίνει.

Κάνατε/είπατε κάτι που τον ενόχλησε. Μέσα από τα μηνύματα είναι ευκολότερο να γίνουν παρεξηγήσεις, ειδικά αν ο ένας δεν γνωρίζει καλά τον άλλο, οπότε ένα «αστειάκι» σας, για παράδειγμα, θα μπορούσε να του φανεί προσβλητικό. Αν λοιπόν αισθάνεστε ότι κάτι τον πείραξε στη συμπεριφορά σας, ίσως να μην είναι ιδέα σας. Από την άλλη, αν δεν συμμερίζεται το χιούμορ σας, αυτή η σχέση μπορεί ούτως ή άλλως να μην έχει προοπτικές.

Ποια δικαιολογία του δεν πρέπει να πιστέψετε

Αν τον ρωτήσετε γιατί δεν απαντά στα μηνύματά σας και ισχυριστεί ότι δεν έχει χρόνο, δεν είναι αλήθεια. Ένας άντρας που πραγματικά ενδιαφέρεται για εσάς, όπως τονίζει ο ειδικός, θα βρει τρόπο να επικοινωνήσει μαζί σας ακόμα και με ένα σύντομο SMS. Αν λοιπόν, για παράδειγμα, δεν έχετε νέα του για πάνω από μία εβδομάδα, απλά έχει άλλες προτεραιότητες στη ζωή του.

Πηγή: marieclaire.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Δημοσκόπηση Sigma: «Κονταροχτυπιούνται» ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ- Ποια πρόσωπα προηγούνται στις Ευρωεκλογές και Δημοτικές

Δημοσκόπηση Sigma: «Κονταροχτυπιούνται» ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ- Ποια πρόσωπα προηγούνται στις Ευρωεκλογές και Δημοτικές

Την τελευταία του Δημοσκόπηση για τις εκλογές της 9ης Ιουνίου, παρουσίασε το βράδυ της Πέμπτης 30 Μαΐου η τηλεόραση Sigma, στο πλαίσιο της εκπομπής «Χωρίς Περιστροφές».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top